Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

"Csendőrpertu"
Olvasóink értékelése: / 9
ElégtelenKitűnő 
2012. március 11. vasárnap, 09:59
Amikor még létezett a csendörség, bevett szokás volt, hogy a csendör szinte bárkit letegezhetett, de viszont bárki már nem tegezhette vissza a csendört, legalábbis, ha jót akart magának, mert különben könnyen leosztottak az embernek néhány kéretlen fülest.

       Néha találkozom olyan lovakkal, amelyeknél ha túl engedékeny vagyok, netán túl kedves, ezt rögtön gyengeségnek fordítja le, és nem vesztegeti az idöt, hogy megpróbáljon fölém kerekedni. Miután nem hagy más választást, én is ezt a fent említett módszert alkalmazom, nem engedem nagyon bizalmasan közel magamhoz, és ezeknél a lovaknál ez tökéletesen müködik. Persze nyilván vannak akik ezzel helyböl nem értenek egyet, de ez csupán a tapasztalat hiányáról tanúskodik !

Panyi György

Válogatott díjugrató



Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés