Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

A dugóhúzóba került repüljön.....
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
2012. március 02. péntek, 12:52
  Kedves Megnevezni Nem Tudlak !

 

           Hálásan köszönöm, hogy tegnap fennmaradtam a feketén, pedig néhányszor már úgy éreztem repülök, de egy láthatatlan erö mindig rajta tartott a lovon. Éreztem, ez nem belölem fakadt, s bár megtettem amit megtehettem, ez mégis kevés lett volna, hogy jól végzödjön a dolog.

          Hálásan köszönöm, hogy a pár héttel ezelötti kilátástalannak tetszö helyzet a sárgával szintén jó véget ért, pedig még a nyereg is elöre csúszott a nyakára, mégsem történt meg az aminek józán ésszel nézve már be kellett volna következnie !

          Hálásan köszönöm, hogy a minap nem tekeredtünk bele a futószárba, s megúsztam az egészet egy kisebb monoklival !

Ha mindent visszamenöleg meg akarnék köszönni, nagyon hosszú lenne a lista, talán néhány dolgot kifelejtenék, ezért nem írok lajstromot. Tudom kedvedre van ha azt látod, hogy nem adom fel, s amikor már éppen veszítenék közbeavatkozol. Ilyenkor érzem, az én eröm már kevés lett volna, hálásan köszönöm !

Érzem azt is, hogy fontos vagyok neked, különben miért törödnél velem ?!  Továbbra is megteszek mindent, hogy ez így maradjon. Gyermekkoromban abszolút materialista nevelést kaptam, ezért különös számomra, hogy eljutottam efféle gondolatokig, s talán igaz lehet a mondás, hogy dugóhúzóba került repülön nincsenek ateisták. Örülök, hogy ezt nem egy zuhanó repülöben gondolom így !

 Hálásan köszönöm ! 

Panyi György

Válogatott díjugrató

 



Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés