Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Szavazz a Húsvéti rajzpályázat képeire!
Olvasóink értékelése: / 14
ElégtelenKitűnő 
2011. április 20. szerda, 06:30
Húsvéti rajzpályázatot indítottunk " Húsvét és a Lovak" címmel.

Rengeteg rajz érkezett eddig de még lehet pályázni.
A nyertesek között értékes lovas felszereléseket sorsolunk ki.
Díjazás: kategóriánként értékes lovasfelszerelkések (ápolószerszámok, kefe, vakaró, patakaparó, kötőfék, vezetőszár, lovaglókobak, lovas baseballsapka, lovas kulcstartó stb.) lesznek kisorsolva.
 
Gyönyörű rajzokra szavazhattok a Horsetrader.hu Facebook oldalán!

A legértékesebb nyeremény győztesét a Horsetrader.hu szerkesztői választják ki, de Ti is szavazhattok, hogy kié legyen az olvasók szerint a legszebb rajz!
Különdíjjal jutalmazzuk azt a pályázót aki a legtöbb szavazatot kapja!
A pályázók rajzai  közül Ti választjátok a győztes alkotást. A szavazás a Horsetrader.hu Facebook oldalunkon zajlik, itt dobjatok egy lájkot arra a műre amelyet a legszebbnek gondoltok. Természetesen több rajzot is kitüntethettek egy-egy lájkkal a nyertese pedig az lesz, aki a legtöbb tetszésnyilvánítást gyűjti be a szavazás alatt.

Szavazni akkor tudsz ha a Horsetrader.hu-t követed a Facebookon. A pályázók rajzait pedig ITT tekintheted meg és szavazhatsz a rajzokra!

Sok sikert minden pályázónak, szavazzatok!

2011.04.20

Horsetrader.hu Team

 

 



Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés