Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

A Világjátékok fő szponzora:Az Alltech
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
2010. május 13. csütörtök, 21:21
feilogoaspx.aspx

Alltech FEI Lovas Világjátékok: 2010. Kentucky, Lexington

A Fédération Equestre Internationale (FEI) Games elnevezésű Lovassport Világjátékokat, a világ legnagyobb lovassport eseményét 2010-ben Kentuckyban rendezik. A játékok főszponzora az Alltech nemzetközi állategészségügyi vállalat, a Vitafort Zrt. pedig az Alltech FEI Lovas Világjátékok kizárólagos magyarországi takarmányozási partnere.



Az Alltech főszponzor, a Vitafort kizárólagos partner

Az Alltech nemzetközi állategészségügyi vállalat a napokban bejelentette a vállalat központjában, a Kentucky állambeli Lexington-ban, hogy foszponzorá vált a 2010-es Fédération Equestre Internationale (FEI) Games elnevezésű Lovassport Világjátékoknak. Az Alltech FEI Játékokat 2010. szeptember 20. és október 3. között rendezik meg a Kentucky Horse Parkban (Lexington, Kentucky, USA). A világ minden tájáról érkező sportolók küzdenek majd egymással a FEI Játékok nyolc sportágában, így díjugratásban, díjlovaglásban, lovastusában, fogathajtásban, távlovaglásban, lovastornában, reining-ben. 2010-ben első ízben a többi hét ággal egyidejűleg megrendezik a parasportlovasok versenyét is.

Dr. Pearse Lyons büszke

"Az Alltech vállalatot Kentuckyban alapítottuk, és a mi 'otthonunkból' ma már világszerte 85 irodánkon keresztül biztosítunk természetes takarmányozási megoldásokat a takarmányipar számára" - mondta el Dr. Pearse Lyons, az Alltech elnöke.

"A FEI játékok világszerte elismert, nemzetközi színvonalú sportesemény. Büszkék vagyunk arra, hogy foszponzorai lehetünk ennek a rendkívül eseménynek 2010-ben".

A világ legjobb lovai, lovasai

Az Alltech FEI Játékok egyetlen helyszínen, egyidőben tartja majd meg az összes fontos lovassportág bajnokságát, ami viszonylag új koncepció. A FEI az első, 1990-ben Svédországban, Stockholmban megrendezett Játékokban hat sportágat egyesített. Ezek a díjugratás, díjlovaglás, lovastusa valamint a nem olimpiai sportágak, a fogathajtás, távlovaglás és lovastorna voltak. A világ legjobb lovainak, lovasainak, fogathajtóinak és lovastornászainak egybegyűjtése óriási sikert aratott és világszerte megerősítette az összes lovassport iránti érdeklődést.

Lexington lesz az első hely Európán kívül

Lexington lesz az első Európán kívüli házigazda városa a rendezvénynek. Az Alltech FEI Játékok várhatóan több mint félmillió vendéget vonzanak majd Kentuckyba 2010-ben, akiknek mintegy 40 százaléka érkezik az Egyesült Államokon kívülről. Eloreláthatólag több mint 100 ország, 1000 újságírója tudósít majd az eseményekről. Az Alltech FEI Játékok lesz a Kentuckyban valaha is megrendezett legnagyobb sportesemény a Kentuckyt érintő 100 millió USD-t meghaladó becsült gazdasági kihatások alapján.

Kizárólagos takarmányozási partner

Az Alltech, vezető állategészségügyi és takarmányozási világcég, és a Vitafort Zrt., Magyarország egyik legnagyobb takarmánygyártó vállalata nyilvánoisságra hozták azt is, hogy a Vitafort Zrt. a 2010-es Alltech FEI Lovas Világjátékok hivatalos magyarországi partnere lett.

Az együttműködést a domonyvölgyi Lázár Lovasparkban jelentette be Marc Larousse, az Alltech európai alelnöke. "Ez a takarmányozási társulási megállapodás jól példázza a Vitafort elkötelezettségét a kiváló minőség felé, az állategészségügy és takarmányozás területén egyaránt. A Vitafort, mint a FEI Games kizárólagos magyarországi partnere felajánlotta azt a lehetőséget, hogy együttműködjön az Alltech-kel és a Játékok többi nemzetközi támogatójával."

Tovább fejlődik az együttműködés

Kulik Zoltán, a Vitafort Zrt. ügyvezető igazgatója, aki szintén jelen volt a bejelentésen, mondta: "Büszkék vagyunk arra, hogy részt vehetünk a 2010-es Alltech FEI Lovas Világjátékokon. A Vitafort Zrt. jól ismert kiváló minőségű takarmányairól, takarmányozási programjairól, melyek célja az állatok teljesítményének, termelékenységének növelése. Ez a szemléletmód tesz minket a Játékok büszke partnereivé. Reméljük, hogy ez a stratégiai társulás lehetővé teszi számunkra az Alltech-hel való együttműködés további fejlődését."

Piacvezető a Vitafort

Az 1981-ben alapított Vitafort Zrt. minden állatfaj számára gyártja és forgalmazza kiváló minőségű termékei széles választékát. Egyedülálló ebben az ágazatban azzal, hogy egy helyen, Magyarország szívében, Dabason, megvalósították a takarmánygyártás teljes vertikumát.

A Vitafort több mint 2000 terméket gyárt. Rugalmas termékválasztékkal, gyors és szakszerű kiszolgálással a magyar takarmánypiacon kívül elsősorban a kelet-európai országokba: Romániába, Moldovába, és Horvátországba szállít. Egy olyan partner orientált vállalat, mint a Vitafort, kiváló minőségű, hozzáadott értékű termékekeivel, szakértő szolgáltatások és fejlett takarmányozási megoldások biztosításával maximalizálja az állatok teljesítőképességét. Az egységes tradíciókra épülő tökéletesség iránti elhivatottság neves képviselője a Vitafort, aki a magyarországi takarmányozás elismert piacvezetője.
 
 
                                                              
 
 
 


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.


Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés