Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

A nyitóünnepség sztárja Wynonna Judd
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
2010. május 13. csütörtök, 21:08
A 2010-es Alltech FEI Lovas Világjátékok Nyitóünnepségén sorra kerülő különleges előadásával Wynonna Judd, ötszörös Grammy-díjas énekesnő üdvözli majd a világ minden részéből Kentucky államba érkező vendégeket.
 
A világ legrangosabb lovassportversenyének tekintett Világjátékok lesz az idén az Egyesült Államokban rendezendő legnagyobb szabású sportesemény. Szeptember 25-én este, a Nyitóünnepség csúcspontjának számító eseményként Wynonna előadja a „My Old Kentucky Home” [„Öreg kentuckyi otthonom”] című számot.

„Ennél nagyobb örömmel és izgalommal nem is várhatnám az alkalmat, hogy hazatérjek, vissza a gyökereimhez. Kentucky szent helyet foglal el a szívemben, és óriási örömet jelent számomra a megtiszteltetés, hogy szeretett otthonomat megoszthatom a barátaimmal és a családommal” – mondta Judd.
 
Wynonna Judd

Wynonna Kentucky államban született, így fellépése különleges helyi ízt ad a nemzetközi közönség előtt megrendezendő nyitóünnepségnek.

„Wynonna Judd Kentucky állam és zenei örökségünk legjobb hagyományait képviseli” –jelentette ki Kentucky állam kormányzója, Steve Beshear. „Kimondhatatlanul büszke vagyok, hogy az államunk himnuszának számító dal eléneklésével megtiszteli közös rendezvényünket.”

Wynonna fellépése jelenti az egyik csúcspontot a Nyitóünnepség programjában, amelyben egy szimfonikus zenekar és egy kórus mellett több mint 200 ló is szerepel majd. A műsorszámok mindegyike Kentucky és Amerika lovas és zenei örökségét mutatja be a világnak.

„Ez a dal és ez a művész – egy harmincezer nézőt befogadó stadionban – varázsos élményt jelent majd minden néző számára, függetlenül attól, hogy melyik államból vagy országból érkezett” – mondta Dr. Everett McCorvey, akinek Global Creative Connection nevű cége az ünnepségek producere. „Wynonna az ünnepségek során bemutatandó műfajok közül többet is képvisel, és számunkra rendkívül megtisztelő, hogy fellép a nyitógálánkon.”
A Világjátékok Nyitó- és Záróünnepségének programját alkotó további műsorszámokat a tavasz folyamán ismertetik majd.

A Nyitóünnepségre és a 2010-es Világjátékok versenyeire már kaphatók a jegyek a www.alltechfeigames.com/tickets címen. A Nyitóünnepségre szóló jegyek ára 120 és 150 dollár
között van.
 
 
 
                                                                  


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.


Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés