Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevélSzavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Hihetetlen! Istállót seper a ló PDF Nyomtatás E-mail írása
2012. április 16. hétfő, 19:49
London - Szokatlan akcióval hívta fel magára a figyelmet a brit lovasság egyik négylábúja, Llamrei. A kezes állat partvist kapott a szájába, és segített felseperni a pajtát.

Közismert tény, hogy a lovak rendkívül értelmes állatok. Az idomított pacik nemcsak intelligensek, kezesek és okosak, de hűségesek is gazdájukhoz. Erre jó példa Spielberg alkotása, a Hadak útján című film. Azonban akadnak rendmániás paripák is.

A londoni Hyde Parkban állomásozó brit haderő lovassági szárnya komoly történelmi hagyományokkal bír. Számtalan csatában vetette be huszárait és pompás paripáit. Most azonban úgy tűnik, valami egészen új dologgal öregbíti saját hírnevét.


Sepreget a hátas

Egy, a az interneten közzétett videó tanúsága szerint a Llamrei névre hallgató hatéves katonai hátas tökéletesen egyetért a tisztaság fél egészség elvével. Éppen ezért a pajta tisztításakor szájába kapott egy partvisnyelet, és kivette a részét a nagytakarításból.

A felvételeken jól látható, ahogy a sötétbarna csődör kicsit bizonytalan, de annál elszántabb mozdulatokkal igyekszik segíteni a katonáknak kiseperni az istállót. Sőt, a Sun című napilap úgy tudja, Llamrei egyszer megpróbálta lecsutakolni egyik paripatársát is - igaz akkor még kevesebb sikerrel járt, mint a legutóbbi sepregetésnél.

2012.04.16
Forrsá:blikk.huAdd hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés