Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevélSzavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Dubaji sejké lett a magyar ló! PDF Nyomtatás E-mail írása
2012. április 16. hétfő, 19:44
Magyarország-Dubaj - Sirályt maga a dubaji trónörökös lovagolja! A shagya arab fajtájú mén egy magyar lótenyésztőnél született, és annak fia, Gál Zoltán lovagolt rajta.


Miquel Vila Ubachnak, a világbajnok zsokénak akadt meg a szeme Sirályon


Egy napon a távlovaglás világbajnoka, Miquel Vila Ubach jelent meg a lovas tanyán. – Miquel olyan hős számomra, mint másoknak Pókember – folytatta Zoltán. – Így amikor a világbajnok azt mondta, szeretné megvenni Sirályt, alkut ajánlottam neki.

Zoltán odaajándékozta lovát példaképének, és cserébe annyit kért, csináljon a lóból bajnokot. Ha pedig Sirály híres lesz, Miquel mondja el mindenkinek, hogy ők tenyésztették.


 
Hamdan bin Mohammed Al Maktoum dubaji sejk a sivatagban, Sirályt lovagolva

Miquel tartotta a szavát, a sikeres paripára pedig felfigyelt Dubaj szultánjának elsőszülött fia, a trónörökös Hamdan bin Mohammed Al Maktoum sejk.

– Életem legjobb döntése volt, hogy elengedtem a barátomat – mondta Zoltán, akinek a szíve nagyot dobbant, amikor meglátta Sirályt a sivatagi fotón.
 
 
2012.04.16
Forrás:blikk.hu


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés