Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevélSzavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

George Morris az élő legenda, kórházban! PDF Nyomtatás E-mail írása
2012. április 13. péntek, 11:53
Kórházban a legenda!

Az Egyesült Államok Lovasszövetsége a USEF bejelentette, hogy Mr. George H. Morris a díjugrató válogatott csapatkapitánya egy rövid időre kórházba fekszik prosztatarák kezelés céljából.
A betegség és a kezelések ellenére Morris marad a csapat kapitánya és az amerikai díjugratók Olimpiai válogató versenyeit szigorúan szemmel tartja, annak ellenére, hogy a minősítő versenyeken nem tud ott lenni.
Morris aki már többször járt Magyarországon Díjugrató kurzust tartani, az Ameko Lovasklub edzője Bertók Viktor közreműködésével, nyáron ismét tervezi Magyarországra utazását az Ameko Lovasklubba.
George Morris 70 év felett is aktívan lovagol.


Morris megkérte leendő utódját(2013-tól) Mr. Robert Ridlandot, hogy utazzon a minősítő versenyek helyszínére, lássa elé a csapatkapitányi feladatokat és küldjön jelentést neki a versenyek után.
Morris és Pessoa a két Mester!

A Szövetség (USEF) reméli, hogy Mr. Morris a nyár elejére újra fit és aktív lesz a kezelések után, és ott tud lenni a csapattal az európai elő versenyeken és az Olimpián is.
 
Ezúton kívánunk George Morrisnak a Horsetrader.hu szaktanácsadójának gyors felépülést és gyógyulást!
 2012.04.13
Bertók Viktor
Horsetrader Team

 
Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés