Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevélSzavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

"Suttogás"
Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 
2012. március 11. vasárnap, 09:57
Tegnap délután  egy meglehetösen vidám lovat lovagoltam, aminek oka abban volt keresendö, hogy jónéhány napja már csupán a gépben volt jártatva. Megértönek bizonyultam, hagytam játszani egy kicsit, amit ö ki is használt. Már éppen kezdett lenyugodni, amikor megjelent egy lónak  hátán Kedves Vezetönk. Éppen szembejött velem, amikor megtörtént a csoda, tudniillik egy hang szólt hozzám. 

- George ! - aztán még mondott valamit de nem értettem. Ránéztem a Kedves Vezetönkre, de ö rám sem hederítve "pókerarccal" lovagolt el mellettem. Azt hittem csak képzelödtem amikor másodszor is  megszólított a hang.

- George !  Néztem hülyén mint Mózes az égö csipkebokorra,  de ezt most minden kétséget kizáróan hallottam, s bevallom öszintén, ekkor merült fel bennem a megvilágosodás gondolata. Ezt azonban hamar elvetettem, mert nem vagyok afféle szent ember, mint akikkel ilyesmi egyáltalán megtörténik. Lázasan járt az agyam, ha nem az akkor meg mi. Rögtön meg is érlelödött a válasz kis agyamban, hogy ugye elég régóta vagyok már a szakmában ahhoz, hogy mostanra megértsem a lovak beszédét, ergo suttogó lettem, értem amit mondanak, mostantól gazdag ember leszek mint Monty Roberts.

őA következö körben már nagyon figyuztam a fönök lovára, néztem a száját hátha szájról le tudom olvasni, hogy ezúttal értelmet nyerjen az egész mondat. Ismét felhangzott a nevem a forgatókönyv szerint, majd annyit értettem még, hogy "nem lehetne-e". Vezérünk mit sem észlelt abból, hogy én éppen "harmadik tipusú találkozást" bonyolítok le a lovával. Na de mi az, hogy nem lehetne-e ?!    Megvan !   Kérni akar valamit, pont úgy mint az Aranyhal a mesében, és estére már unott milliárdos leszek, de azért a barátaimat majd kisegítem, meg ilyesmi.

Ló jön szembe megint, sasolás ahogy kell, és látom ám amint megszólal a ló, ezúttal megvillan a vezér szeme is  úgy, mint amikor az autósok fényszóróval jeleznek egymásnak. Csalódottan kellett szembesülnöm a ténnyel, hogy nem vagyok suttogó, és mindössze az igen tisztelt kedves méltóságos vezetö úr szólt hozzám rangján aluli módon hasbeszélve.

Ekkor már a teljes mondatot is tisztán megértettem, ami így hangzott:  - George, nem lehetne-e, hogy szárra állítva lovagolod a lovat, mert itt van a tulajdonos...!!!.....hihihihihi....

Panyi György

Válogatott díjugratóAdd hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés