Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevélSzavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Nyugtató készítményeink PDF Nyomtatás E-mail írása
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
2011. július 08. péntek, 10:57
A lovak idegességére vonatkozóan nagyon sok kutatást végeztek. Az Equimins cégnél főként a  lovak izzadságát vizsgáljuk, hogy megállapítsuk, milyen anyagok távoznak a szervezetükből, a testnedvekből az izzadás során. Úgy találtuk, hogy izzadással lovaink legnagyobbrészt magnéziumot veszítenek.

Tehát a feladat az elvesztett magnézium könnyen felszívódó formában történő pótlása. Ezért a Serenity "Higgadtság" a fő nyugtató készítmény márkánk két olyan magnéziumforráson alapul, amely megfelel ennek a követelménynek. Kutatásaink szerint a magnézium más aminosavakkal, B-vitaminokkal és néhány gyógynövénnyel együtt kombinálva nagyon jól működik a lovak megnyugtatásában.

Serenity "Higgadtság" nyugtató készítményünk por és oldat formájában készül. Létrehoztunk egy olyan nyugtatópasztát, amely szájon át adagolható fecskendős kiszerelésben készül, a Serenity Calm Down nyugtatópaszta, amely gyors segítséget tud nyújtani olyan lovak és pónik megnyugtatásában, akik idegesen viselkednek utazás, bemutatók, versenyek előtt.

A legcélszerűbb az esemény előtt két órával, még nyugodt körülmények között beadni a pasztát. Sok olyan lovas van, aki csak gyógynövényi nyugtató forrást keres az idegesség enyhítésére, nekik a Tranquility nevű szárított gyógynövény keveréket és a Tranquility nyugtató gyógynövényi oldatot ajánljuk. Nagyon fontos, hogy különbséget tegyünk az általános idegesség és a hormonális idegesség között – amely a kancák sárlásakor is előfordul.

A hormonális jellegű problémák kezelésére a Temperamental oldatot javasoljuk, amely gyógynövények tiszta keveréke vagy a kancák számára a Nightmare "Rémálom" kiegészítőt, a sárlási ciklusuk során történő alkalmazásra. B-vitaminos oldatunk, a B-Plus nemcsak nyugtató hatású, de segít a betegség utáni felépülésben is.    


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés