Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Magyar díjugrató sikerek Bulgáriában és Szlovákiában! PDF Nyomtatás E-mail írása
2011. június 08. szerda, 21:15

 

CSIO**-W Bojourishte/BUL

A hétvégén rendezték a bulgáriai Bojourishte-ben a Challenge League egyik versenyét, melyre a magyar válogatott is kiutazott.

A pénteki Nemzetek Díja csapatversenyben hazánk csapata a 2. helyen végzett. A csapat tagjai voltak: Bogár István-Lili, Czékus Zoltán-Kabouki des Isles, Jován Richárd-Vajk, Szász Attila-Vénusz. A magyar egység 3 tagja az első fordulóban nyújtott teljesítménye alapján kvalifikálódott az idei madridi Európa Bajnokságra. A vasárnapi Nagydíj versenyszámban Jován Richárd és lova, Vajk szerepelt eredményesen, ahol bejutott az összevetésbe és ott az 5. helyet szerezte meg.

 
 

Eredményes magyar lovaglások Szlovákiában


 

A legnagyobb bajnokságokhoz illő körülmények fogadták a magyar díjugratókat a Pozsony melletti Pezinokban. A felnőtteknek és ifjúságiaknak rendezett CSI-n kilenc nemzet vett részt 16 magyar lovassal. A 30-50 fős induló létszámoknál lovasaink folyamatosan kitűnően teljesítették a horvát Eduard Petrovic pályáit.

 

Kovács Henri és Compari

 

 

Kovács Henri Guzsván László lovaival versenyzett. A kiskört kétszer Canutóval, míg a korlátugratást Comparival nyerte meg, akivel a 140 cm-es nagydíjban is helyezett lett. Czékus Zoltán két pejével is hozta az eredményt, Karinával a 130 cm-es kétfázisos középkört nyerte meg, míg Apollóval a szombati nagykörben lett második. Horváth Balázs szorgalmasan gyűjtötte ranglista pontjait a PM-es lovakkal: Jackpottal, Jumping Ladyvel és Casinoval.

Szotyori Nagy Kristóf Lacrima di Felicitával megnyerte a magasabb nyitószámot, míg Heibl Ágnes, Mráz Tamás, Zárug Gyula, Számel Ildikó, Kovács Kaarlo, Varga Balázs, Grundtner Gábor, Sopronyi András különböző versenyszámokban az első hatba jutottak. Az ifjúságiaknál pedig Ujvári Barbara a nagydíjban harmadik lett Tháliával, míg Szegedi Adrienn és Sopronyi Réka helyezéseket szereztek.


Eredmények>>>

 

2011.06.08

Forrás:dijugratoszakag.hu



Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés