Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Nemzetközi hírek a lovas világból PDF Nyomtatás E-mail írása
2011. május 27. péntek, 05:36
Friss nemzetközi hírek a lovas világból
 
Több mint tíz millió amerikai dollár Dephiért Az új-zélandi Katie Mcveannak el kellett volna adnia tíz éves kancáját Delphit már Szaúd-Arábia után, mikor több mint tíz millió amerikai dollárt ajánlottak érte. A kancát Jeff, Katie McVeans apja tenyésztette.
 
Delphi és lovasa Katie Mc Evan
 
Egy újzélandi internetes portál szerint a korábbi tízmillió dolláros ajánlatot elutasították, most azonban egy ennél is jobb ajánlatot elfogadtak. Katie McVean néhány napja Delphit lovagolta Lipcsében a Világ Kupa döntőjében, ahol a hatodik helyen zártak. Még nem ismert, ki fogja lovagolni a kancát a jövőben.
Forrás: www.pfredewoche.ch





Georges Zehnder Göteborg a díjlovagló világ kupa döntő helyszíne 2013-ban Azt, hogy a díjugrató VK döntőjének 2013-ban Göteborg ad otthont, már korábban megerősítették- csak ráadás a FEI részéről, hogy a díjlovagló döntőt is megadta. 2013. április 24. és 28. között tehát mindkét szakág új fedett pályás világbajnokot keres.
 
FEI Világ Kupa döntő 2011
 
 
Forrás: www.horseweb.de




Mangus Romeo már nincs Mändinél Az olaszországi Pioltelloban már Hans-Dieter Drehert láthattuk Mangus Romeo (e. Royal Feu) nyergében, mint most Manheimben, nagyon eredményesen a nagydíjban. „Köztünk ez egész egyszerűen nem működött.
 
Magnus Romeo
 
Nem én vagyok a megfelelő lovas Mangus Romeo számára”, mondta Beat Mändli honlapjánaz argentín ménről, amely ezután elhagyta Paul Brücheler istállóját és eladásra került. Jelenleg Hans-Dieter Dreher lovagolja. A mént Clarissa Crotta hozta a sportba.
Forrás: www.psi-magazin.de



Utánpótlás- Díjlovagló Európa Bajnokság 2012-ben Bernben 18 év után 2012. nyarán a berni nemzeti lovascentrum újra ifjúsági és junior díjlovagló Európa Bajnokságot rendezhet. A szervező a Silvia Iké Díjlovas Akadémia lesz. A FEI 2011. május 7-én döntött erről. A verseny szervezésével az ismert és nagy tapasztalattal bíró Gotthilf Riexinert bízták meg.
Forrás: www.pferdewoche.ch




CSI*** Pforzheim (GER): Toni Haβman végül még gyorsabb volt, mint a három amazon 2011. május 20. péntek Hosszú ideig úgy tűnt a péntek délután, mintha 3 amazon uralkodna a 12. S&G Goldstar Kupa középkörének első fordulójában a C. Hafner GMBH & Thermik Geräteban GMBH díjáért. De akkor 49. indulóként Toni Haβman kilenc éves oldenburgi ménje, Baron PKZ nyergében hibátlanul lovagolt 60,24 másodperc alatt a 440 méter hosszúú 12 akadályos, 13 erőkifejtéses pályán.
 
Toni Hassmann Baron PKZ
 
Ezzel lecsúszott az élről az addig vezető Marie Pellegrin-Etter (Francia o.), Luciana diniz (Portugália) és Nina Fagerström (Finn o.) a 2., 3. és 4. helyre. A francia lovasnőtől, aki Glanat lovagolta (60,70), mindössze 9 %-dal maradt el a portugál, a 13 éves holsteini heréltet, Licapot nyergében (60,79). A fiatal finn, 10 éves holland heréltjével, Uraquay-al tisztes lemaradással (63,02) lett a 4. az egyiptomi Abdel Said (0/63,31), a 2009-es S&G Automobil Aktiengesellschaft nagydíj győztese előtt, aki ezúttal a pforzheimi Buckenbergben Valencia nevű kancáját lovagolta.
Forrás: www.horseweb.de

2011.05.27
Peredi Viktória
Horsetrader.hu


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés