Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

KLP Kupa III. forduló, Hetényegyháza PDF Nyomtatás E-mail írása
2011. május 27. péntek, 05:30
Póniklubos verseny Hetényegyházán
 
Immár hagyományosnak tekinthető a hetényegyházai lovas- gyermeknap és Póni Klubos verseny. Az idén május 15-én került sor a megmérettetésre, mintegy 100 starttal. A gyerekek vezetőszáras és futószáras, díjlovagló és díjugrató versenyszámokban mérhették össze tudásukat. A vezetőszárasok versenyét Baracsi Zsófi nyerte 62,5 %- os eredménnyel (Csinos Farm PK).
 
A legfiatalabb versenyző a hódmezővásárhelyi Dél- Alföldi PK lovasnője, Kardos Titanilla Hanna volt, aki még hatodik életévét sem töltötte be és futószár 1. kategóriában első helyen végzett 51,67%-kal. A 7-9 évesek korcsoportját holtversenyben Horváth Kata és Cshuti Béla nyerték, 71,67%-kal, mindketten a Flipper PK versenyzői. A 10-12 évesek között Péter Áron végzett az élen (Colonado LK) 68,33%-ksl, míg a 13 évesnél idősebbek között Hedrich Barbara (Flipper PK) szerezte meg az elsőséget 66, 67%-os teljesítménnyel. A futószár 2. kategóriában a 7-9, 10-12 és 0 13 évesnél idősebb korosztály mérte össze tudását. A kicsik között Gál István (Dél- Alföldi PK) és Lajtos Csilla (Flipper PK) egyaránt osztoztak az első helyen csakúgy, mint a 10-12 évesek között Horváth Hanna (Flipper PK), mindnyájan 71%-ot teljesítve. A legidősebbek közül Rácz Ramóna Krisztina (Csinos Farm PK) végzett az élen 72%-os lovaglást bemutatva. A futószárasok haladó, 3. kategóriáját Turi Réka nyerte (Flipper PK) 76,36%-kal. Ezalatt párhuzamosan zajlottak a díjlovagló versenyszámok is, ahol a D1 kategóriában Nagy Kitti (Flipper PK, 61, 33%) pónival, míg Ádám Anett (Izsáki PK, 62,27%) nagy lovat lovagolva végzett a kezdő gyerekek közötti verseny élén. Az ifik közül Juhász Csenge (Izsáki PK) állhatott a dobogó felső fokára 62%-os teljesítménnyel.
 
A C1-ben kezdő gyerek kategóriában újabb holtverseny született Szőke- Tóth Berill (Flipper PK) és S. Juhász Adrienn (Csinos Farm PK) között, mindketten 62,11%-ot lovagoltak. Az ifik versenyében Fücsök Fanni (Antal Tanya PK, 64,77%) a kezdők, míg Endre Evelin (Mályva PK, 70%) a haladók versenyét nyerte. A B1 területi haladó feladatban szintén Endre Evelin végzett az élen, 66%-kal. A díjugrató versenyszámok közül elsőként a kezdők számára életre hívott PKX került megrendezésre. Itt Rózsa Noémi és Horváth Laura egyaránt hibátlan pályával végeztek az élen. Mindketten a Flipper PK lovasai.
 
A PK1 stílusverseny Póni 1 kategóriájában Rózsa Noémi megismételte korábbi győzelmét 6,8 stíluspontot gyűjtve. A Póni 2. kategóriában első helyen végzett Tóth Panka Tímea (egyéni induló), aki 7 pontos teljesítményével a kezdők között az abszolút elsőséget is kivívta magának. A nagy lóval indulók között Fülöp Dorka (Flipper PK) haladóként végzett az élen 7 stílusponttal. A PK2 versenyszám egyszeri összevetéssel került lebonyolításra, ahol a Póni 2. kategóriában Gulyás Szilvia (Antal Tanya PK) hibátlan alappályával nyert, majd a PK3-ban egy verőhibát vétve megismételte győzelmét. A nagy ló kategóriában Fülöp Dorka végzett az élen, az összevetésben is hibátlan pályát lovagolva.
 
A PK 3-ban a nagy lóval indulók között hatalmas előnnyel (több mint 6 másodperccel) Gubán Renáta (Colonado LK) végzett az élen, tiszta kört futva. A minősítő versenyszámok és ünnepélyes eredményhirdetés végén, mintegy jutalomjátékként az elmaradhatatlan csapatverseny kezdődött, ahol 4 fős csapatok egy-egy négylábúval kiegészülve hajtották végre a feladatokat. A kupasorozat következő állomása Hódmezővásárhely, június 4.
 
2011.05.27
 
Peredi Viktória
Horsetrader.hu


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés