Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

CSI**-W Lipica/SLO - Nyolcszor szólt a Magyar Himnusz PDF Nyomtatás E-mail írása
2011. május 25. szerda, 18:14
 

 

A hétvégén a szlovéniai Lipica adott otthont egy CSI**-W díjugrató versenynek, ahol hazánk lovasai nagyon eredményesen szerepeltek.

 A 3 nap alatt nyolcszor húzták fel az első helyezett tiszteletére a magyar zászlót, kétszer pénteken és 3-szor szombaton, majd vasárnap. Ezen győzelmek mellett számos értékes helyezést is szereztek párosaink. Volt olyan versenyszám, ahol megszereztük az 1-2-4 és 7. helyet is, nem sok esélyt adva a többi nemzet lovasainak.

A fiatal lovak versenyszámait mindhárom nap magyar lovas nyerte, ami bizonyítja a fiatal lovak versenyrendszerének eredményességét. Pénteken Kovács Kaarlo Kevével, szombaton Horváth Balázs Unijával, majd vasárnap Kovács Henri Calydonnal nyerte a számot. A középkörben egyszer Horváth Balázs győzedelmeskedett PM Jollywooddal, majd Kovács Henri szerzete meg az elsőséget Bajnok Koxi de Bognár nyergében. A pénteki második hely szintén Henrinek köszönhető, akkor Comparit lovagolta.

Szász Attila tiszteletére is kétszer játszották a Himnuszt, szombaton és vasárnap is megnyerte a kiskört Up Date nevű lovával. A Nagykörben pénteken Horváth Balázs és PM Jackpot szerzett egy 6. helyet, majd másnap hibátlan lovaglással az összevetésben is Jován Richárd és Vajk lettek a harmadikok. A Nagydíj versenyszámban szintén ők lettek a legeredményesebbek, 5 hibaponttal a 4. helyen végeztek, míg Szász Attila és Vénusz szintén 5 hp-val a 7. helyen zárt. Az utánpótlás lovasok is kitettek magukért, ők 1-1 korosztályban egyedül is sikeresen szerepeltek.

Hollé Sára és Castilio Z a gyermek számokban lett kétszer második és egyszer 4. helyezett, míg Jován Richárd jr. Vénusszal az első napi győzelme után, szombaton a negyedik helyen végzett.

CSI W Lpica eredmények>>>


2011.05.25
Forrás:dijugratoszakag.hu


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés