Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevélSzavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Equimins Advance a lovak kiváló kondíciójáért és egészségéért PDF Nyomtatás E-mail írása
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
2011. május 24. kedd, 09:15
Az Equimins általános vitamin, nyomelem és ásványi anyag kiegészítője rendkívül haladó gondolkodású és gyártású termék, amely a lovak kiváló kondíciójáért és egészségéért készült.  
Az Advance Complete nagyon fontos új formája a biológiailag rendelkezésre álló olyan, a lovak számára szükséges vitaminoknak, ásványi anyagoknak és nyomelemeknek, amelyek eddig csak az emberek táplálkozásában voltak elérhetők. 

Az Advance Complete-ben lévő ásványi anyagok olyan aminosavakhoz kötődnek, amelyek az összes ásványi anyagot teljes mértékben felszívhatóvá teszik. Hisszük, hogy az Equimins Advance kétségtelenül a jelenleg a világpiacon jelenlévő és rendelkezésre álló kiegészítők egyik legkiválóbbja.
Az Equimins Advance fontos vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat tartalmaz aminosavakhoz kötötten élesztőkrémbe keverve, hogy a felszívhatóságot maximalizáljuk. Ez a gyártási mód jelenleg egyedülálló, és a Saccharomyces Cerivisae élesztő jelenléte nagymértékben segíti a vastagbélben történő rostemésztést, és a tartalmazott két fontos probiotikum fajta, valamint prebiotikumok az immunrendszert is támogatják.

Az Equimins Advance koncentrált kiegészítő hatása érezhető a szőrzeten, az izomzaton, a patákon és az emésztésen is, ezt már az addig alkalmazott és megszokott táplálkozása mellett, két hónapon át történő etetése után észre fogja venni. Az Advance Complete por és pellet formájában is készül a könnyebb használat érdekében. A pellet előállítása hideg pelletizáló rendszerben történik, gőz alkalmazása nélkül, hogy biztosak lehessünk benne, hogy egyetlen összetevő sem károsodik a gyártási folyamat során.  

Kiszerelések: 2kg, 4kg és 10 kg vödörben, por vagy pellet formájában. A 4 kg mennyiség egy átlagos méretű ló számára 50 napi adag.


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés