Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Mikóczy bejelentette: Overdose-t benevezték a Royal Ascotra PDF Nyomtatás E-mail írása
2011. április 28. csütörtök, 06:14

 

Mikóczy Zoltán, Overdose társtulajdonosa, a CIG Pannónia Életbiztosító     közgyűlését követő sajtótájékoztatón bejelentette, hogy benevezte a lovat a Royal Ascotra. A nevezési határidő ma reggel 10 órakor járt le, és csak azért került rá sor az utolsó pillanatban, mert mindenképpen meg akarta várni, hogy Overdose milyen formát fut Hoppegartenben, a tegnapi nap pedig a ló hazautazásával telt.

Az 1000 méteres, egyene
s, füves pályás King’s Stand Stakes (Group I.) a világ öt legnagyobb presztízsű rövidtávú galoppversenyének egyike, melyet az ötnapos ascoti meeting első napján, június 14-én, kedden futnak.

Ilyenkor még akár 30-40 lovat is neveznek, aztán a versenyben már csak azok indulnak, akiknek esélyük van a jó szereplésre, és egészségileg is rendben vannak. Mikóczy hozzátette, hogy Overdose-t is csak akkor indítják, ha nem jön közbe semmilyen nem várt esemény, és előtte megfelelően szerepel május 21-én, a Liverpool és Manchester közti Haydock Parkban, a szintén nagy múltú Temple Stakes-ben (Group II.), amelyben két éve már futott volna.

 

 

 

 

 

Overdose az első számú favorit Ascotban

 
 

Úgy látszik, Overdose berlini győzelme Angliában is komoly visszhangot keltett, mert a Royal Ascot kiemelkedő sprintfutama, a Group I-es King’s Stand Stakes oddsait elsőként közzétevő három angol bukméker közül jelen pillanatban kettőnél is ő az első favorit. Igaz, ezek akár jelentős mértékben is változhatnak, hiszen igencsak korán vagyunk még, a nevezés első köre csak kedden zárult. Jelenleg 59 ló szerepel a listán, de a több körös nevezési procedúrából kettő még hátra van, így május 24-ét és június 12-ét követően szűkülni fog a mezőny. Ami igen erős, kiváló amerikai és ausztrál lovakat is neveztek, de ugyanakkor roppant szoros is, mert nincs közöttük olyan, aki klasszisokkal emelkedne a többiek fölé. Az Európában versenyző sprinterek ugyanis az elmúlt időben többnyire körbeverték egymást. Ezért is roppant megtisztelő, hogy Overdose-t ilyen magasra értékelik.



A talán legtekintélyesebb William Hill hozta nyilvánosságra először oddsait:
  8-1 Overdose
10-1 Lady Of The Desert
10-1 Markab
10-1 Star Witness
14-1 Astrophysical Jet
14-1 Kinsale King

A William Hill szóvivője így nyilatkozott a Racing Postban, a világ első számú lóverseny szaklapjában: „Szokás szerint a King’s Stand Stakes most is heves vitákat kiváltó látványosságnak ígérkezik. A rejtélyes Overdose hírneve miatt biztosan népszerű választás lesz [a fogadók körében], akit sokan szinte vallásos tisztelettel követnek.”

A Bet365-nél Overdose még magasabb favorit:
  6-1 Overdose
  8-1 Lady Of The Desert
10-1 Markab
12-1 Star Witness
12-1 Astrophysical Jet
12-1 Kinsale King
12-1 Stratford Hill

A Ladbrokes-nál viszont „csak” negyedik. Nézzük a jó oldalát, ott többet fizetnek rá:
  8-1 Lady Of The Desert
  8-1 Star Witness
  8-1 Kinsale King
10-1 Overdose
10-1 Markab
10-1 Kingsgate Native

Nem szabad elfeledni, hogy ez csak egy pillanatnyi helyzet, a bukmékerek ugyanis akár percről percre is változtathatják az esélyszámokat. Ugyanakkor a PannoniaOverdose.hu mindenkit óva int attól, hogy jelentősebb összegben fogadjon. Az angol irodáknál jelen pillanatban csak úgynevezett ante post fogadásra van lehetőség, ami azt jelenti, hogy a feltett pénz nem jár vissza, ha a megfogadott ló végül mégsem indul a versenyben. Sajnos tudunk olyan honfitársunkról, aki két éve kisebb vagyont tett Overdose ascoti győzelmére, és hiába nem indult Dózi, a pénzét a fogadási szabályzat alapján nem kaphatta vissza.

 2011.04.28

Forrás:pannoniaoverdose.hu

 

 



Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés