Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Ahlmann újra Németországért lovagolhat PDF Nyomtatás E-mail írása
2011. április 12. kedd, 07:16

A sporthivatal aláírta: a díjugrató Cristian Ahlmann előtt megnyílt az út a válogatottba való visszatérés előtt.

A „Recklinhäuser Zeitung” szerint a 36 éves sportolóval, hosszabb gondolkodási időt követően a Német Lovas Szövetség által megkövetelt úgynevezett „sportolói megállapodást” írtak alá. Ezzel újra starthoz állhat a Világ- és Európa Bajnokságon éppúgy, mint a Nemzetek díjában, a német csapat tagjaként.



Christian Ahlmann és Cöster


Ahlmann visszatérését különösen támogatta Otto Becker szövetségi edző. „Otto Becker nélkül nem írtam volna alá”, mondta Ahlmann az újságnak. Habozott aláírni az iratot, de a szövetségi edző meggyőzte. „Tudom, okozott némi fejfájást. Hibázott és megkapta a büntetését. Most azonban kapott egy újabb esélyt”- így Becker. El is kezdte Ahlmann bevetését a március elei Eurocassics brémai versenyén, az úgynevezett „Trophy-Team”-ben. Mindazonáltal a verseny eredménye nem számít bele a Nemzetek Díjába. Eközben azonban Ahlmann ismét a díjugratók A-keretébe lépett elő.



Ahlmann és Talubet Z


A válogatott edzője, Otto Becker folyamatosan támogatta Ahlmann visszatérését, akinek két éves eltiltása egy doppingvétség miatt a 2008-as olimpiai játékokon, hosszú ideje lejárt. Lovánál Cösternél, Hongkongban egy tiltott szert, Capsaicint mutattak ki. Ezért a 2012-es londoni olimpián sem állhat rajthoz, mert a Nemzetközi Doppingellenes Olimpiai Bizottság automatikusan kizárta a következő játékokról.


2011.04.12
Forrás:www.horseweb.de
Peredi Viktória




Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés