Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Hivatalos: Overdose április 17-én Hoppegartenben kezdi a szezont PDF Nyomtatás E-mail írása
2011. április 05. kedd, 10:10
Mikóczy Zoltán ma reggel – útban a Kincsem Parkba, hogy lovát benevezze a versenyre – tájékoztatta a PannoniaOverdose.hu-t, hogy Overdose április 17-én egy ezer méteres, egyenes pályás korteherversenyben kezdi a szezont Németországban, a Berlin melletti hoppegarteni pályán. Azért is döntöttek e helyszín mellett, hogy ezzel is megköszönhessék azt a szeretetet és kiemelt figyelmet, amiben Overdose tavaly, hoppegarteni rehabilitációja során részesült.
 
A hoppegarteni célegyenes

A futam kiírása szerint, a lovak által a versenyben vitt súly tavalyi eredményeik függvényében 55-59 kg között lesz. Overdose tavalyi két (pozsonyi és budapesti) győzelme következtében 59 kilóval indul, azaz a lehető legmagasabb súllyal. Ez természetesen nem zárja ki azt, hogy más ló is ennyi terhet vigyen magával, de többet egyetlen riválisa sem fog.

A hoppegarteni pálya szezonnyitó versenynapjának első futamát 14 órakor indítják. Azt ugyan még nem tudni, hogy Overdose futama hányadik lesz az aznapi kilenc verseny közül, ám mivel ez lesz a nap (legmagasabb, tízezer euró összdíjazású) főfutama, vélhetően a szervezők a versenynap végére, de legalábbis a második felére teszik. Így emberi számítás szerint az a legvalószínűbb, hogy valamikor 16 és 18 óra között kerül rá sor.

Mikóczy Zoltán a múlt héten honlapunknak nyilatkozva elmondta, hogy Overdose első idei versenye a felkészülést szolgálja, így nem annak rangja vagy a pénzdíja a legfontosabb, hanem, hogy ezer méteres, füves pályán, egyenes vonalon rendezett futam legyen. Az április 17-i hoppegarteni verseny pedig megfelel ezen kritériumoknak.

 2011.04.05

Forrás.pannoniaoverdose.hu





Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés