Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Overdose április 17-én futja első idei versenyét PDF Nyomtatás E-mail írása
2011. április 01. péntek, 23:48
Mikóczy Zoltán idén 1000 méteres, füves-, egyenes pályás versenyeket szán Overdose-nak, további fontos szempont, hogy a futamok között legalább 5 hét pihenője legyen. A PannoniaOverdose.hu-nak elmondta, hogy a korábban felmerült milánói verseny ezeknek a kritériumoknak nem felel meg, így egy csehországi, németországi vagy francia futam jöhet számításba. Az időpont már biztos, a helyszín pedig a jövő hét második felére fog eldőlni.

Három hete jelentetted be, hogy Overdose áprilisban, valahol a környéken kezdi az idei szezont. Akkor Milánó is felmerült...

A milánói Premio Centosa nevű ezer méteres (Listed kategóriájú) versenyt idén az elmúlt évekhez képest sajnos egy héttel későbbre, április 17-e helyett 24-ére, húsvét vasárnapra írták ki. Ez pedig azt jelentené, hogy Overdose-nak nem öt, hanem csak négy hét pihenője maradna május 21-ig. Ekkor futják ugyanis az angliai Haydock Parkban az ezer méteres Temple Stakest (Group II.). Jozef Roszival, Overdose trénere azonban azt kérte, hogy az idei versenyei között legalább 5 hét pihenő álljon a ló rendelkezésére. Így ez a milánói verseny ebbe már nem fér bele. Számításba jött még egy korábbi, április 10-i milánói futam is, ám mivel az egy condizionata-verseny, abban csak olyan lovak indulhatnak, akik Olaszországban futották életük első versenyét, vagy az előző évben olaszországi Group-kategóriás versenyben indultak.

 


Overdose egy korábbi versenyén

 

Korábbi nem jó? 2008-ban Rómában nyert ilyet...

A versenyszervezőtől nemleges választ kaptunk, ezért más helyszínt kellett keresni. Jelen pillanatban azonban a budapesti Kincsem Parkban a gyeppályát felújítják, Ausztriában pedig az egyetlen ilyenkor szóba jöhető futam, a Preis vom Marschfeld távját felemelték 1100-ról 1650 méterre, így kénytelenek voltunk még távolabb körülnézni.

Az időpont már biztos. Overdose április 17-én fogja első idei versenyét futni. Három ország jöhet számításba: Cseh-, Német- és Franciaország. Ezek közül a cseh helyszín a legkevésbé valószínű, ott ugyanis körpálya van, és idén nem csak az 1000 méteres távhoz és a gyephez szeretnénk ragaszkodni, hanem ahhoz is, hogy Overdose lehetőleg minden versenyét egyenes pályán fussa. Az első idei versenye kapcsán tehát nem is annak rangja vagy pénzdíja a legfontosabb, hanem, hogy ezeknek a kritériumoknak minél inkább megfeleljen.

A 17-i verseny nagyjából két hétre van, mikorra várható döntés a helyszínről?

Mindhárom versenyszervezővel kapcsolatban vagyunk, a végső szót jövő hét második felében fogjuk kimondani.

 

2011.04.02

Forrás:pannoniaoverdose.hu

 

 

 



Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés