Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Csűdcsontja törött a nagydíjas díjlónak! PDF Nyomtatás E-mail írása
2011. április 01. péntek, 20:17
 
A tegnapi nap folyamán a csikó kora óta Pachl Péter által lovagolt Pamír csüdcsontja futószárazás közben szilánkosra tört.

Az Üllői Klinika orvosai minden megtettek és tesznek, hogy megmentsék a lovat. Pamír további sorsának alakulásában ez a hét döntő. Amennyiben  Péternek, a tulajdonos Vutskics Andrásnak és az állatorvosoknak nem sikerül megoldást találnia a ló gyógykezelésére, már csak a természet erejében és Pamír intelligenciájában bízhatunk. Ellenkező esetben a lónak nincs esélye az életben maradásra.




Pachl Péter és Pamír

 

Pamír a legtöbb eredményt felmutató nemzetközi Nagydíj szintig képzett Shagya Arab. A fajta genetikai adottságait tekintve ez kiemelkedő eredmény. Több Shagya Arab találkozón vett részt, nemzetközi szintéren  képviselte Magyarországot, állandó szereplője az OTP Világkupa KO programjának. Számtalan Arab Fesztivál,  bemutató résztvevője, részt vett a  48. trakheneri ménvizsga és aukció gála műsorában is.



Pamír és Pachl Péter


2011.04.01
Forrás:lovasszovetseg.hu





Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés