Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Megsérült Sapphire a világ egyik legjobb ugrólova! PDF Nyomtatás E-mail írása
2011. március 31. csütörtök, 19:16
A leghíresebb amerikai válogatott ugróló Sapphire(Darco) megsérült.

A kiváló képességű sárga kanca akivel McLain Ward az amerikaiak egyik legjobb lovasa aranyérmet nyert 2004-ben Athénban és 2008-ban Hong Kong-ban az Olimpián valamint csapat ezüst érmet szerzett 2006-ban Aachenben valószínű, hogy a 2011-es évadban már nem versenyez.
 


Mclain Ward és Sapphire

 
Sapphire be volt nevezve az 500.000 Dollár összdíjazású FTI nagydíjba Március 26.-án Wellington Floridában de pár nappal a verseny előtt lesérült, a jobb első lábán az újjhajlító ín szakadt el részlegesen.
" Ez csak egy egyszerű rossz lépés volt amikor meghúzódott Sapphire ina" -mondta Mclain Ward. Rendszerint ezek 4-6 hónap alatt gyógyulnak de mi úgy döntöttünk, hogy egy teljes évet adunk a kancának, hogy rendesen meggyógyuljon. Inkább nem kockáztatunk hanem hagyjuk teljesen regenerálódni és remélhetőleg jövőre újra starthoz állhatok majd vele.

 

Sapphire a Világbajnokságon 2010-ben


 
Sapphire most 16 éves, de már 9 évesen debutált az Olimpián és azóta is az egyik legerősebb állandó csapattagnak számít az amerikai válogatottban.
Megnyerte az 1 Millió Dolláros Nagydíjat, majd a 921.560 Dollár összdíjazású CN Nagydíjat és pár héttel ezelőtt Nemzetek Díja győztes is lett Wellingtonban.
 



Sapphire 1 Millió Dolláros Nagydíj győzelme
 

"Ahogyan már mondtam, ha Sapphire ezután egy akadályt sem ugrik életében, nekünk akkor sem tartozik semmivel" mondta Ward. Van több lovam amivel versenyezhetek de azért még mindíg számítok Sapphire-re is a jövőben.
 
Kapcsolódó cikkek:
 
 

2011.03.31
Bertók Viktor
Horsetrader.hu
Forrás:chronofhorse.com

 
 


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés