Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Országos Kettes Fogathajtó Fedeles Bajnokság eredmények PDF Nyomtatás E-mail írása
2011. március 28. hétfő, 07:59
Több száz néző az Országos Kettes Fogathajtó Fedeles Bajnokságon 2011. március 26-án került megrendezésre a III. Országos Kettes Fogathajtó Fedeles Bajnokság a Balogh-Liget Lovas Klubban, a Miskolc melletti Szirmabesenyőben.

A győztes hajtók
 
A szombati versenyen 26 induló volt és két neves, világ és országos bajnok is bemutatót tartott. A bajnokság alatt a Balogh-Liget fedeles lovarda zsúfolásig megtelt nézőkkel. Az Országos Kettes Fogathajtó Bajnokságon két csoportban versenyeztek az indulók.
Az A, illetve B csoportban, összesített eredmény alapján Ifj. Fekete György a Nyíregyházi Főiskola versenyzője győzedelmeskedett. A második helyezett Kovács Zsófia, Siófoki LK és a harmadik helyezett Galambos Nándor, Lovasbarátok Egyesülete Füzesgyarmat versenyzői lettek.

Fogatok az eredményhirdetésen
 
A C csoport első helyezettje Magyar Zsolt lett, a Kálló Földgép LE színeiben. A második ifj. Fróna Antal, Hajdúböszörményi DHFK SE és a harmadik Matuz Sándor, Gútiker Lovas Hagyományörző Egyesület versenyzői lettek. A mostani verseny a hazai fedeles versenyszezon záró eseménye volt. A következő fedeles idény ősz végén kezdődik majd. A március 26-án 10 órától induló verseny két fordulóban zajlott, melyeket két bemutató színesített.
 
Ünnepélyes eredményhirdetés az Országos Bajnokságon

Ezeket a bemutatókat Dobrovitz József, világversenyeken résztvevő és többszörös országos négyes-fogathajtó és Ifj. Dobrovitz József, országos póni négyes-fogathajtó bajnokok tartották.

Az Országos Kettes Fogathajtó Fedeles Bajnokságot és ezt az egyedülálló versenyformát a Balogh-Liget Lovas Klub indította útjára 2009-ben, mint az Északkelet-magyarországi Régió egyetlen fedeles lovardája. Később csatlakoztak hozzá a Nyugat-magyarországi és Közép-magyarországi Régiók.

2011.03.28
Balogh Máté
 
 
 




Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés