Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevélSzavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Országos Kettes Fogathajtó Fedeles Bajnokság 2011.03.26.
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
2011. március 23. szerda, 07:30
2011. március 26-án kerül megrendezésre a III. Országos Kettesfogathajtó Fedeles Bajnokság a Balogh-Liget Lovas Klubban Miskolc mellett Szirmabesenyőben.
A szombat 10 órai kezdéssel induló versenyen több tucat versenyző indul és két neves világ és országos bajnok is bemutatókat tart majd a verseny szüneteiben, amely verseny ingyen látogatható. Az Országos Kettesfogathajtó Fedeles Bajnokságot és ezt az egyedülálló versenyformát a Balogh-Liget Lovas Klub indította útjára 2009-ben, mint az Északkelet-magyarországi Régió egyetlen fedeles lovardája. Később csatlakoztak hozzá a Nyugat-magyarországi és Közép-magyarországi Régiók.
 

Azt, hogy az idei verseny is szakmailag megkérdőjelezhetetlen legyen, nemzetközi bírók jelenléte is biztosítja, mint pl. Fintha Gábor.
A március 26-án 10 órától induló verseny három fordulóban zajlik, melyeket két bemutató színesít majd. Ezeket a bemutatókat Dobrovitz József, világversenyeken résztvevő és többszörös országos négyes-fogathajtó és Ifj. Dobrovitz József, országos póni négyes-fogathajtó bajnokok tartják.
A Balogh-Liget Lovas Klub 2003 óta van jelen a szirmabesenyői Király-hegyen, mint az Északkelet-magyarországi Régió egyetlen fedett lovardája.
A Ligetben Lovas Oktató Báziscentrum működik, amely a gyerekek és felnőttek elméleti és gyakorlati lovas oktatásával foglalkozik, emellett kiemelten foglalkozik a testi és szellemi fogyatékos gyerekek lovas terápiájával.

Időpont: 2011. március 26. 10 óra Helyszín: Király-hegy, Szirmabesenyő, Miskolc mellett közvetlenül
Térkép: http://lovaglas-miskolc.hu/html/info.php?menu=elerhetoseg&almenu=terkep&nyelv=hu

További érdeklődés:
Balogh Máté 70/457-1183
www.baloghliget.huAdd hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.


Lovas rendezvények 2010-ben

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés