Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Százezer forintért kelt el Overdose patkója PDF Nyomtatás E-mail írása
2011. február 25. péntek, 18:33
Az elmúlt napokban zárult az az aukció, amit a világ legnagyobb internetes árverési honlapja, az E-bay német oldalán tartottak. Mikóczy Zoltán a PannoniaOverdose.hu-nak elmondta, még tavaly ajándékozta lova egyik patkóját az egyik német galopp-portálnak, amikor Overdose a Berlin melletti hoppegarteni tréningtelepen tartózkodott rehabilitáción. Ez a portál pedig jótékonysági árverésre bocsátotta azt, hogy a befolyó pénzből a kölni zsokéiskolát támogathassák.
 
Végül 37 licit érkezett, a patkó pedig 361 euróért kelt el, ami forintra átszámítva szinte pontosan százezer. Ám amikor a vásárló – egy lószállítmányozó cég – értesült az árverés jótékony jellegéről, a vételárat felkerekítette 400 euróra, és elmondta, az a célja vele, hogy a patkót még idén, valamelyik Baden-Badeni lóárverésen újra elárverezteti, szintén jótékony céllal.
 
 


 

Reméljük, hogy Overdose idei teljesítményével még jobban felveri patkója árát, az övéit viszont verseny közben egyszer sem veszíti el.

 

2011.02.25

Forrás:pannoniaoverdose.hu

 

 

 







Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés