Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

A legendás lovas George Morris visszavonul 2013-ban! PDF Nyomtatás E-mail írása
2011. február 23. szerda, 20:35
 A legendás lovas George Morris visszavonul 2013-ban!
 
Az amerikai lovasszövetség (USEF) hivatalosan is bejelentette, hogy George H Morris a legendás olimpiai lovas, edző, csapatkapitány 2013-ban hivatalosan is visszavonul az amerikai válogatott éléről.
E döntést maga a legendás lovas hozta meg, korára hivatkozva .
"2013-ban leszek 75 éves fizikailag és mentálisan is úgy gondolom, hogy itt az ideje, hogy visszavonuljak"-mondta George Morris.
"A csapatnak szüksége van ezután egy állandó vezetőre".-tette hozzá.
 
George Morris a mai napig aktívan lovagol
 

George Morris vezetése alatt az amerikai csapat aranyérmet szerzett a 2006-os világbajnokságon, és a 2008-as Olimpián Hong-Kongban. Morris nem akarja változtani programját visszavonulása előtt.

" Programom nem tökléletes de eredményeket termelt éveken keresztül. Az én programom az én programom, én egy nagyon rutinszerü ember vagyok , nem nagyon szeretek változtatni. Az elkövetkező két év ugyanolyan lesz mint az elmúlt hat vagy nyolc év. Talán 2013-tól egy új, másfajta programmal kellesz szembe nézni lovasainknak.

 

George Morris interjú

 

A bizottság amelynek Morris is a tagja a múlt héten ült össze, hogy megvitassa a következő csapatkapitányi posztra alkalmas személyi feltételeket. A döntést a lovasok, szponzorok és az amerikai lovasvilág nagyjai fogják meghozni.

Morris így nyilatkozott: "Egy szövetségi kapitánynak rendelkeznie kell nemzetközi versenyzői tapasztalatokkal. Kell, hogy legyenek komoly nemzetközi versenyeredményei. Jó lovasember kell, hogy legyen és nagyfokú emberi tapasztalatokkal kell rendelkezzen."-hangsúlyozta Morris.

 

George Morris és Pierro D' Inzeo

 

"Amikor szavaznom kellesz ki legyen az utódom, pártatlan leszek és én is arra az emberre fogok szavazni akit a lovasaink többsége akar." Ha megkérdeznek, válaszolok ha nem akkor nem"-tette hozzá a legenda aki korábban magyarországon is tartott sikeres díjugrató kurzusokat.

 

A Díjugrató szakág szavazó tagjai:

  • Chairman: Eric Straus, New Canaan, Conn.
  • Rich Fellers, Wilsonville, Ore.
  • Anne Kursinski, Flemington, N.J.
  • Beezie Madden, Cazenovia, N.Y.
  • George Morris, Wellington, Fla.
  • Karen O'Connor, The Plains, Va.
  • Will Simpson, Thousand Oaks, Calif.
2011.02.23
Forrás:chronofhorse.com
Bertók Viktor
Horsetrader.hu
 
 
 


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés