Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Szezonkezdő edzőtábor Válogatott lovasoknak PDF Nyomtatás E-mail írása
2011. február 13. vasárnap, 10:34

Az utánpótlás válogatott számára Sándor Balázs utánpótlás kapitány és a Díjugrató Szakbizottság kétnapos szezonkezdő edzőtábort szervez, melynek

 

időpontja: 2011. március 5-6.

helyszíne: Székesfehérvár, Kunos Lovarda.

 

Az összetartást az utánpótlás kapitány koordinálja, és Rezgő Zoltán magyar bajnok, kiemelt díjugrató lovas edző segíti. Az összetartás az „A” válogatott számára kötelező, míg a bővített keret számára ajánlott.

A székesfehérvári Kunos Lovarda az utánpótlás támogatásaként díjmentesen biztosítja a pálya- és akadályhasználatot, a lovak számára boxot alommal, a lovasok számára reggelit, ebédet és uzsonnát. Lovak beérkezése: március 4-én 20 óráig, minden lovas 1 lovat hozhat. A lovasok részére szállást szervezünk, melynek költségét az „A” keret részére a Díjugrató Szakág fedezi, a bővített keret részére önköltséges.

 

Március 4-én 20 órakor a Kunos Lovarda éttermében

 

az utánpótlás szövetségi kapitány az összetartás teljes menetéről tájékoztatást ad. Február 28-ig kérjük a válogatott lovasokat vagy edzőiket, hogy e-mailben ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) tegyék fel kérdéseiket és erősítsék meg részvételüket.

 

 

Sándor Balázs

utánpótlás kapitány



Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés