Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Totilas az Év Lova! PDF Nyomtatás E-mail írása
2011. február 10. csütörtök, 00:45
Totilas az Év Lova!
 
A tavalyi évhez hasonlóan az idén is a holland melegvérű Totilas lett az Év Lova Hollandiában, ezzel elnyerve a KWPN Horse of the Year 2010 címet, amit a hollandiai 's Hertogenboschban rendezett Ménvizsgán adtak át tenyésztőiknek.
A tenyésztők Jan és Anna Schuil akik  Broeksterwoudeban laknak, Friesland tartományban megérdemelten vehették át a Nimmerdor Trófeát ugyanúgy mint a tavalyi évben.
 
 
Totilas tenyésztői a Trófea átvételekor: Jan és Anna Schuil
Photo © Dirk Caremans
 
"Ez a díj Totilast illeti meg"-mondták a büszke tenyésztők. A tavalyi évben szinte fel sem tudtuk fogni, hogy Mi kapjuk ezt a Trófeát, de az idén titokban számítottunk is rá, így jobban ki tudjuk élvezni a vele járó örömöket. Nagyon örülünk, hogy egy ilyen lovat tenyészthettünk.

Vasárnap a tenyésztők elutaztak Németországba, hogy átadhassák a Nimmerdor Trófeát és a KWPN Horse of the Year Lótakarót Totilas új tulajdonosainak Paul Schockemöhlének és Ann Kathrin Linsenhoffnak.

 

Totilas és Edward Gal a Kentucky Világjátékokon

 

"Tartottam egy kis beszédet arról, hogy Nimmerdor mekkora fedezőmén volt és Totilas ereiben is ott csörgedezik a vére." -mondta Jan Schuil. "Totilasnak egyébként oldenburgi vérvonalai is van, amit az anyai oldalról hozott-Freiminkából"

Ez teszi teljessé a történetet Totilasról az Oldenburgi tenyésztés központjában Vechtában"

Vissza a gyökerekhez!


2011.02.08

Forrás:eurodressage.com

 

 

 




Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés