Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Jessica Kuerten lovak nélkül marad? PDF Nyomtatás E-mail írása
2011. január 28. péntek, 22:50

Lady Georgina Forbes’ lovai többé nem vesznek részt versenyeken.


Az Ír lovasnő Jessica Kuerten többé nem versenyezhet az Ír lótenyésztő és tulajdonos Lady Georgina Forbes lovaival. Az ok amiért nem versenyezhetnek a lovak köztük a nagyon sikeres Castle Forbes Libertina is aki Jessica Kuertennel rengeteg nagydíjat nyert az elmúlt években, még nem ismeretes.


Jessica Kuerten és Castle Forbes Libertina

Összesen 5 lova van Lady Forbesnak Jessica Kuerten istállójában a németországi Huenxeben. Kuerten és Forbes 8 éves üzleti kapcsolatra tekinthet vissza, amiről Kuerten így nyilatkozik:
"Nagyon sikeresnek mondhatom magam, hogy ilyen lovakon versenyezhettem és nyerhettem annyi versenyen!" - Mindannyian jól profitáltunk ebből a kapcsolatból - mondta Jessica Kuerten.
 
Jessica Kuerten és Castle Forbes Libertina
 
Az Ír lovas még nem tudja mi fog történni az igen drága lovakkal, hová fognak kerülni.
Először is számolni kell egy hatalmas anyagi vonzattal is amit ezek a lovak képviselnek, és tisztázni kell a tulajdonos és Kuertenék között.
És ott van még a Német Adóhatóság is, amit valahogyan ki kell iktatni mivel Lady Georgina Forbes Ír állampolgár de Svájcban él.
De az kérdés nélküli, hogy Lady Forbes lovaról mindaddig kellőképpen gondoskodnak amíg azok a Kuertenék Rheinlandi Farmján vannak.

2010.01.28
 
Forrás:Hunterjumpernews.com
 
 
 
 





Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés