Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Elstartolt a 4. Lovas Világkupa-Eredmények PDF Nyomtatás E-mail írása
2010. december 04. szombat, 08:09
Jamie Wingrave nyerte a Világkupa nyitóversenyszámát, az 1,35 m-re kiírt Kinder Kupát, Agropoint Carta-val, egy Carpaccio apaságú 1997-es születésű hannoveri kancával, hibátlan lovaglással, csaknem 2 másodpercet verve a második helyezett Kovács Henrire. Az USA-ból néhány hónapra hazatért Henri a Bognár Boris tenyészetből ajándékba kapott kis szürke Gressini herélttel, Bajnok Koxi de Bognárral indult a versenyszámban. Az első hat, hibátlanul teljesítő lovas között örülhettünk Jován Richárd teljesítményének, aki mezőhegyesi tenyésztésű Zeusszal (Dolirart X Merano I) ötödik helyen végzett, megelőzve Jerry Smit olasz lovast.
 
James Wingrave-Agropoint Carta
 
Jamie Wingrave nyilatozata: Nagy öröm számomra, hogy a magyar publikum előtt sikerül győznöm, és hogy a ló tulajdonosának, az Agropoint Kft-nek hoztam ezt a győzelmet. Különleges hangulata van a pénteki gyermeknapi versenyszámoknak, a lovak is érzik azt a felfokozott hangulatot, amit ez rengeteg gyerek teremt itt az Arénában.

Kovács Henri: „Érdekes története van Koxinak, 2005-ben, amikor a harmadik ifi OB-n indultam, Bognár úr mellém állt a melegítőben és azt az ígéretet tette, hogy ha harmadszor is bajnok leszek, választhatok egy csikót a tenyészetéből. Bajnok lettem, így hozzám került az akkor 2 éves csikó.


 

 

Olasz hegemónia a Schweppes Kupában

Karl Wechselberger (ITA) magyar tulajdonban lévő lóval nyerte a Lovas Világkupa második nyitószámát, az 1,40 m-re kiírt kétfázisos ugrószámot. Csikós Csaba 8 éves oldenburgi kancája, Niagara (Lord Pezi X Bachus) gyors, hibátlan pályával utasította a mezőnyt maga mögé. Másodikként mindkét fázisban hibátlan lovaglással a német Martin Haunhorst végzett, harmadik, negyedik helyre szintén olasz lovasok értek. Legjobb magyarként egy verőhibával Sebők János végzett: az ötödik helyet szerezte meg Chanel-lal egy 7 éves oldenburgi kancával.

Karl Wechselberger (ITA)-NIAGARA

 

Karl Wechselberger: Másodszor versenyzem itt, a budapesti Arénában. Nagyon jó verseny, remek körülményekkel. Külön öröm számomra, hogy egy magyar lóval, Csikós Csaba lovával tudtam nyerni.”


Jamie Wingrave másodszor!

A Lovas Világkupa első napját győzelemmel kezdte és zárta a 2010-es magyar bajnok, Jamie Wingrave. Ez alkalommal az 1,45 m-re kiírt Világkupa minősítő számot nyerte meg a 11 éves, Calvados x Déva XX származású Sissivel.  Az Axiál Kupa 50 fős mezőnyében a magyar lovasok közül sajnos csak neki sikerült hibátlanul lovagolni, egy-egy fa becsúszott Tóth Lászlónak, Kovács Henrinek, Czékus Zoltánnak és Szabó Gábornak. A technikás pályát összesen 7 lovas tudta akadályhiba nélkül teljesíteni, második helyen az olasz Francesca Arioldi végzett Lady Chanuval, megelőzve az ukrán színekben versenyző Björn NagelCardino párost.

James Wingrave-Sissi

 

Jamie Wingrave: „Örülök, hogy az Enyingi Agrár Zrt. lovával is ilyen jól tudtam szerepelni. Nagyon jól ment a versenyzés, ugyan nem teljesen úgy jött össze a pálya, ahogy szerettem volna, de szerencsém volt, mert Sissi remekül teljesített. Remélem, szombatig kitart a jó formája.”

Eredmények a Pénteki napról Pdf.

 

2010.12.03

Forrás:lovasvilagkupa.hu

 

 

 



Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés