Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

CSI** Celje/SLO - Ismét magyar sikerek PDF Nyomtatás E-mail írása
2010. november 28. vasárnap, 20:56

Az elmúlt hétvégén a szlovéniai Celje adott otthont egy fedettpályás 2*-os versenynek, ahol szép számban képviselték lovasaink hazánkat.

Az igényesen kialakított új lovas-centrumból élő közvetítést is láthattak az érdeklődők az Interneten. A 3 nap alatt érdemes volt élni ezzel a lehetőséggel, hiszen igazán büszkék lehettünk díjugratóinkra. Az első versenynap "csak" értékes helyezéseket értek el, míg szombaton szinte csak nekik szólt a Himnusz az eredményhirdetések alatt. Fiatal lovak - Horváth Balázs Unija 4. hely, Középkör - 3. Czékus Zoltán-Apolló, 4. Varga Balázs-Carmen, Kiskör - Hana Bajrovic-Contessa 3.) A 135 cm-re kiírt csapatversenyben hazánk második csapata a 6. helyen végzett a 11 rajthoz állt együttesből. Tagok: Szuhai Gyula-Iasco Mouche, Sándor Balázs-Caloosa Hatchee, Czékus Zoltán-Karina, Szász Attila-Vénusz. A szombati napon a hazánkban élő szlovén Hana Bajrovic az airventes Contessa-val szerezte meg a nap első győzelmét, majd őt követte a fiatal lovak versenyszámában Horváth Balázs és PM Jollywood. A nagykörben Szász Attila győzedelmeskedett Vénusszal. Attila a középkörben sem engedett mást a képzeletbeli dobogó első fokára, mert Up Date nevű lovával megszerezte aznapi második győzelmét. Vasárnap a fiatal lovaknál Sándor Balázs és Timpex Center érték el a legjobb helyezést, ők a 4. helyen zártak. Utána 130 cm-en Horváth Balázs és Corina 4., míg Szász Attila és Carlo az 5. helyen zárt. A FEI pontot adó Nagydíjban a 10 alappályán hibátlan lovas között 2 magyar induló is volt, Very N-nel Szabó Anita és Lexonnal Horváth Balázs. Anitáék az összevetésben 2 verőhibával teljesítettek, míg Balázsnak Lexonnal sikerült egy gyors hibátlant lovagolnia, amivel megszerezte a 2. helyet. A számot a belorusz Yahor Morotski nyerte Kokainnal. A verseny zárószámában 120 cm-en Nevelits Laura és Akira a 4. helyen végeztek. 

 

2010.11.26

 

Forrás:dijugratoszakag.hu

 

 



Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés