Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Szenzációs siker Kentuckyban! PDF Nyomtatás E-mail írása
2010. október 05. kedd, 11:11

Szenzációs siker az elődöntőben

 Szász Sándor és Moosbachhof's Goldwing tegnap történelmet írt Kentuckyban! A fantasztikusan szereplő páros az elődöntő vadász számában egy fergetegesen gyors hibátlannal a 3. helyet szerezte meg! Ló és lovasa nem kevés olimpiai és világbajnokot utasított maga mögé. A 3 fős csapatból másodikként induló Hugyecz Mariann is remekül szerepelt, hiszen ő és Cash szintén verőhiba nélkül teljesítették a nehéz pályát, ahol olyan hírességek véreztek el, mint Jos Lansink, Kevin Staut, Pius Schwizer. Mariann és Cash végül az 58. helyen zártak. Harmadik indulónk az Amerikában élő és versenyző 19 éves Kovács Henri volt The Real Deal nevű lovával, aki gyors lovaglással, de 3 verőhibával végül a 85. helyet szerezte meg.

 A vadász utáni összesítésben válogatottunk a 27 induló nemzet közül a 11. helyen áll a csapatversenyben!!! Folytatás ma délután a 2 fordulós Nemzetek díjában.

 Szász Sándor hibátlan lovaglása:

http://www.metacafe.com/watch/5291659/sandor_szasz_takes_third_in_show_jumping_from_universal_sports/

 

 

Videó: Hugyecz Mariann és Cash az elődöntőben       

  Kovács Henri és The Real Deal

 Elődöntő eredménye                                               

Csapat eredmény

 WEG Kentucky

 A Hugyecz Mariann, Kovács Henri, Szász Sándor összeállítású VB válogatott a napokban szerencsésen megérkezett a lexingtoni Kentucky Horse Parkba. A lovak 2 nap karantén után utazhattak a verseny helyszínére. A 3 fősre csökkent csapat lovai (Agropoint Crosshillt tulajdonosa a VB előtt 2 héttel eladta)  - Cash 51, The Real Deal és Moosbachhofs Goldwing - a mai nap mind túljutottak az állatorvosi vizsgán és résztvettek a bemelegítő számban, ahol minden csapatnak lehetősége van a versenypályára lovagolni és egy pár ugrást megugrani. A holnapi napon kezdődik majd meg két részben a vadász versenyszám, melynek eredményeit a következő linken lehet figyelemmel kísérni:

 http://www.alltechfeigames.com/competition/results/results.aspx?idCalendar=10&id=234

 DRUKKOLJUNK EGYÜTT A MAGYAR CSAPATNAK!!!

 

 Videók:

 

The Real Deal - állatorvosi felvezetés

 

Cash 51 - állatorvosi felvezetés

 

Moosbachhof's Goldwing - állatorvosi felvezetés

 




Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés