Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

MEYDAN FEI Nations Cup Promotional League Final - Barcelona PDF Nyomtatás E-mail írása
2010. szeptember 24. péntek, 20:05

Múlt hétvégén Spanyolországban rendezték meg egy CSIO*****-os verseny keretében a Promóciós Liga döntőjét. Hazánkból 4 lovas volt lenevezve 7 lóval. A csapat a 3 VB-re készülő lovas volt, Szuhai Gyulával kiegészülve. A 7 ló helyett már csak 6 érkezett a verseny helyszínére, miután James Wingrave lovát, a VB-re készülő Agropoint Crosshillt a tulajdonos eladta.

A verseny első napján a Nagykörben hazai sikernek örülhettünk, hiszen Szász Sándor Moosbachhof's Goldwing nyergében az előkelő 3. helyet szerezte meg 150 cm-en. 

A spanyol szervezőknek sem kedvezett a hétvége időjárása, mert ott is nagyon sok csapadék hullot, így a pénteki napon csak 1 versenyszámot tudtak megrendezni.

Szombaton végül este került sor az előző nap elmaradt Nagydíjra, aminek első fordulóját egy homokos, második fordulóját a füves arénában bonyolították le. Itt James Wingrave szerepelt a legjobban a sárga Sissivel. Ők a 9. helyen végeztek. Szuhai Gyula és Szász Sándor egyaránt 2 verőhibát vétettek az első pályán.

Vasárnapra tervezték a Nemzetek Díja versenyszámot. A nagy mennyiségű eső miatt helikopterrel szárították a füves pályát, hogy ott tudják megrendezni a csapatversenyt. Szövetségi kapitányunk úgy döntött, hogy Cash-t a VB előtt nem engedi indulni a nem 100%-os talajon, ezért Mariann Lasluival indult a csapatért. Cash egy jobb homokos pályán 145 cm-en ment egy hibátlan alappályát és összevetést. A szintén 2 különböző pályán megrendezett versenyben végül csapatunk a 8. helyen zárt. Goldwing is csak a homokos pályán indult, hogy az 1 hét múlva VB-re repülő ló nehogy valami sérülést szenvedjen. Itt a 160 cm-es ugrásokon 4 hp-ot szerzett.

2010.09.24

Forrás:dijugratoszakag.hu

 

 



Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés