Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

A héten eldőlhet, fut-e még idén Overdose PDF Nyomtatás E-mail írása
2010. szeptember 22. szerda, 17:32
Mikóczy Zoltán elmondta a PannoniaOverdose.hu-nak, hogy Overdose túl van a Baden-Badeni versenyt követő pihenőn, múlt hét vége óta ismét kedvet mutat a munkához, így nem kizárt, hogy már ezen a héten dönteni lehet arról, hogy októberben starthoz áll-e valamely versenyben. Egyelőre több lehetőségben is gondolkodnak.

Sokan érdeklődtek a PannoniaOverdose.hu-nál, hogy mi történik Overdose-zal, hogyan telnek a napjai mióta hazatértetek Baden-Badenből?

A versenyt követő napon, hétfőn indultunk haza, estére meg is érkezett Overdose és az egész csapat Alagra. A rá következő napok pihenéssel teltek. Az első jelek biztatóak voltak. A ló azt mutatta, hogy miután lovasa, Christophe Soumillon a futam utolsó 150 méterén már érezve, hogy üres a ló, nem lovagolta meg keményen, úgy tűnt, hogy hamarabb túl fogja tenni magát a versenyen. A hét második felére azonban megváltozott a kedélyállapota. Kedvetlenné vált. Ezért úgy döntöttünk, hogy megadjuk neki azt az időt, amíg a viselkedésével jelzi, hogy újra kedve van a munkához.

Néhány hét pihenő minden versenylónak jár...

Múlt hét csütörtökön-pénteken már kedvező jeleket mutatott, és ha ez tartósan így marad, akkor lehet gondolkozni egy következő versenyre történő felkészítésről.

A szezonból már nincs túl sok idő hátra...

Ha starthoz áll, akkor valamikor októberben, egyelőre több lehetőségben is gondolkodunk. Az általa végzett munkát kiértékelve lehet erről dönteni, nem kizárt, hogy már ezen a héten.

 

2010.09.22

 

Forrás:pannoniaoverdose.hu

 

 

 



Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés