Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Az EQUIMINS HUNGARY akciós ajánlata! PDF Nyomtatás E-mail írása
2010. szeptember 07. kedd, 14:09

Az EQUIMINS HUNGARY augusztusi akciós ajánlata:
Bármelyik Flexijoint termék
most 30% kedvezménnyel
ÉS A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGET IS ÁTVÁLLALJUK.
www.equimins.hu


Kemény a talaj? Védje lova izületeit
Augusztusban minden Equimins Flexijoint termékre 30% kedvezmény

A nyár a várva várt meleg napokkal együtt kemény talajt is hoz. Néhány ló számára ez nem okoz problémát, azonban a legtöbbjük számára, legyen az idős vagy fiatal, sport vagy hobbiló, a kemény talaj kényelmetlen és az izületek számára is megterhelő. Nagyon jó lehetőség az izületek védelmére a táplálék kiegészítése olyan termékekkel, amelyek segítenek az erős és egészséges izületek fenntartásában. A Flexijoint márkanevű termékeink elősegítik az optimális izületi egészséget és a mobilitást, amely a jó teljesítmény elengedhetetlen alappillére.

 

 

Nagyon fontos, hogy ezen termékek alkalmazásával folyamatosan egyenletes mennyiségben tudja biztosítani az izületek, izületi folyadék, szalagok és porcok számára fontos kiegészítőket.

Flexijoint, a bizonyított izületi kiegészítő lovak, kutyák és emberek számára is.

Az Equimins Flexijoint por és Flexijoint Liquid oldat készítményei erős és hatásos táplálékkiegészítők, amelyek hatásosan támogatják a lovak izületeit. Rendelkezünk további Flexijoint termékekkel, amelyek bizonyított kiegészítők lovak, kutyák és emberek részére is.
A Flexijoint por nagyszerű kombinációja az alábbi anyagoknak: Glükózamin, Kondroitin szulfát, hialuronsav, MSM és aszkorbinsav.  Ezek az alkotórészek elősegítik a porcok egészségét, az erős izületi szerkezetet és javák az izületi folyadék minőségét is. A Flexijoint Liquid oldat a Flexijoint por miden előnyét magában hordozva még egy hozzáadott előnnyel rendelkezik, az ’ördögcsáklya’ gyógynövényi tartalommal, amely további segítséget ad a merev izületek számára.
Akár olyan ló számára használja ezt a kiegészítőt, aki már
ízületi gyulladásban, arthritisben szenved vagy óvatosságból alkalmazza, a Flexijoint termékek nagyon hasznos és hatásos kiegészítők a lovak számára.

 

 


A Flexijoint por 600g és 1kg kiszerelésben, (600 gramm kb 60 napi adagnak felel meg), a Flexijoint Liquid oldat 1literes adagolós flakonban áll rendelkezésre. Ha pedig a Bromelainos Flexijoint oldatot (Flexijoint Liquid with Bromelain) kívánja kipróbálni, akkor az egyik legújabb termékünket alkalmazza. A Bromelain enzim ananász származék, kiváló táplálékkiegészítő az izületek egészségéért. Ez az oldat is jelentős mennyiségben tartalmaz kondroitinszulfátot, glükózamint, MSM-t és aszkorbinsavat amely értékes antioxidáns, valamint Bromelaint amely tovább segít a merev izületeken könnyíteni.

Bármely Flexijoint termékről vagy egyéb termékeinkről további részleteket talál a honlapunkon. Amennyiben bármilyen termékünkkel kapcsolatos kérdése van, bármikor szívesen állunk rendelkezésére és adunk tanácsot Önnek.

 
 


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés