Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Overdose augusztus 15-én Budapesten futhat! PDF Nyomtatás E-mail írása
2010. augusztus 10. kedd, 08:01

Mikóczy Zoltán és Overdose társtulajdonosai nagyon szerették volna, hogy lovuk a 15 hónapos szünet után Budapesten térjen vissza, de mindkét tervezett időpont végül korainak bizonyult, és Mikóczy már a télen bejelentette, hogy e kérdésben kizárólag Overdose dönt. Így idei bemutatkozására csak július 18-án, Pozsonyban kerülhetett sor, ahol a végén kissé kiengedve fél hosszal verte a tizenegy fős nemzetközi mezőnyt. Ám egy telivér igazán csak a versenyekben jöhet előre, ezért célszerűnek látszik, hogy az augusztus végi 140. Goldene Peitsche előtt még egyszer fusson, hiszen Baden-Badenben bizonyára erősebb társaság várja. Mikóczy Zoltán és társai szándékai szerencsésen találkoztak a magyar lóversenyzés vezetőinek elképzeléseivel, így reményeik szerint az immáron 13 versenyben veretlen Overdose augusztus 15-én a Kincsem Parkban találkozhat a legjobb magyar sprinterekkel és mindazokkal, akik ötnegyed éven át szurkoltak felépüléséért.

 2010.08.09

Forrás:pannoniaoverdose.hu

 

 



Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés