Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

FIAT Díjugrató Magyar Bajnokság Kiskunhalason PDF Nyomtatás E-mail írása
2010. július 09. péntek, 21:22

Előzetes egyeztetést követően, 2010. június 21-én, Kiskunhalason, a Sóstó Csárda külön termében Szotyori Nagy Kristóf a Magyar Lovas Szövetség (MLSZ) Díjugrató Szakbizottságának elnöke hivatalosan bejelentette, hogy a díjugrató szakág legrangosabb hazai megméretését 2010-ben, Fiat Díjugrató Magyar Bajokság néven, Kiskunhalason rendezik meg augusztus 25 és 29 között.

 

A díjugrató szakág vezetője elmondta, hogy az eredetileg kiírt kaposvári helyszínen technikai okok miatt nem tartható meg az országos bajnokság, ezért a május 1-i nemzetközi versenyt kiválóan megrendező halasi szervezőket kérték fel a bajnoki döntő megszervezésére a Kiskunhalasi Lovasiskola Arénájának helyszínén. A négynapos versenyen, négy kategóriában, az amatőrök, az ifjúságiak, a fiatal lovak lovasai és felnőttek között avatnak magyar bajnokokat a díjugratásban. Az egyéni bajnoki címek mellett a csapatbajnoki helyezések is Kiskunhalason dőlnek el augusztus utolsó hétvégéjén. A Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság pontos versenykiírását július első hetében ismerhetik meg a lovasok. A legnagyobb rangú hazai díjugrató bajnokságon Magyarország legjobb versenyzői szállnak nyeregbe, a megméretést 105 nevező lóra modellezték és a négy nap során több száz startot láthat majd a közönség.

 

Mester Sándor a kiskunhalasi szervezők részéről idézte Dr. Várnai László levelét, amelyben a polgármester üdvözölte az MLSZ megkeresését és örömmel vette az elismerő felkérést. A polgármester levelében biztosította a szövetségi vezetőket, hogy a rendezésben gyakorlott kiskunhalasi szakemberek mindent elkövet a honi bajnokság színvonalas megszervezéséért. A versennyel kapcsolatos további részletekről a szervező bizottság folyamatosan tájékoztatja a nagyközönséget.

 

Forrás:dijugratoszakag.hu

 

20120.07.09

 

 



Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés