Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Az EQUIMINS HUNGARY júliusi akciós ajánlata PDF Nyomtatás E-mail írása
2010. június 26. szombat, 21:03
Az EQUIMINS HUNGARY júliusi akciós ajánlata:
4 kg Advance Complete táplálékkiegészítő
30% kedvezménnyel
21340,-Ft helyett MOST CSAK 14940,-Ft áron
ÉS A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGET IS ÁTVÁLLALJUK.

www.equimins.hu


Az Equimins Advance Complete alapfilozófiája arra a köztudott ismeretre épít, hogy a lovak természetüknél fogva növényi rostot fogyasztó állatok. Amíg vadon éltek, lehetőségük volt mezőkön legelészni, bozótosban keresgélni bizonyos növények, gyógyfüvek után kutatva, és ez napi étrendjük része volt. De a mai legelők már nem tartalmaznak annyi fűfélét és gyógynövényt, mint régen.
Akkor ma miért is próbál oly sok lótulajdonos nagyrészt szemes takarmányból álló táplálékot adni lovának? A legtöbb ló, hacsak nem végez igen megerőltető munkát, nagyon jól megél jó minőségű szálas takarmányon. Ezeknek a tényezőknek a figyelembevétele vezetett odáig, hogy kifejleszzük az Advance Complete kiegészítőt.

Tudjuk azt is, hogy olyan lovak számára, amelyek versenyeznek, vagy sok megerőltető munkát végeznek extra energiát adó táplálék szükséges.

 

 

Az Advance Complete minden olyan alkotórészt tartalmaz, amire egy lónak szüksége lehet vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek formájában. Az Advance Complete-ben lévő ásványi anyagok olyan aminosavakhoz kötődnek, amelyek az összes ásványi anyagot teljes mértékben felszívhatóvá teszik. Már önmagában ez a különbség hatalmas fejlődést jelenthet az izmok alakulásában és a bőr illetve szőrzet minőségében. Ez olyan egyedi tulajdonság, amellyel csak az Advance Complete rendelkezik.

Egyedi módon speciális technológiával élesztőkrémbe vegyítjük az ásványi anyagokat, majd porlasztásos szárítással szárítjuk. Ez az ásványi anyagokat teljes mértékben hasznosulhatóvá teszi, szemben a hagyományos kőzet alapú ásványi anyagokkal, ahol csak 20-25% tud felszívódni.

 

Másodszor 15% búzacsírát használunk, amely különösen magas B-vitaminokban. Ez kiegészíti azokat a B-vitaminokat, amelyeket mi adunk a keverékhez.

 

Harmadszor, az Advance Complete fentieken kívül tartalmaz még egy sor fontos probiotikumot és prebiotikumot, amelyek az immunrendszert jelentős mértékben erősítik. A Saccharomyces cerivisae élesztőnek egy bizonyos formája gondoskodik arról, hogy a rostok a vastagbélben sokkal jobban emészthetőek legyenek.

A lovak bélrendszere sokkal hatékonyabban tud működni szálas takarmány és Advance Complete fogyasztásakor, hiszen az természetüknél fogva nem pelyhek fogyasztására alakult, ami nagyon sok tápban megtalálható.

 

Az Advance Complete por vagy pellet formában készül a könnyebb használat érdekében. A pellet előállítása hideg pelletizáló rendszerben történik, gőz alkalmazása nélkül, így biztosak lehetünk benne, hogy az alkotórészek egyike sem károsodott a gyártási folyamat során.

 

Az Advance Complete elődje az Advance Feed Balancer kiegészítő volt, amelynek zsákos kiszerelésben történő szállítása igen megdrágította a terméket. Az Advance Complete ötször koncentráltabb, amely azt is jelenti, hogy egyötödnyi mennyiségét kell a lovaknak adni. Más szóval az Advance Complete 4 kg-os vödrös kiszerelése megfelel egy 20 kg zsák kiszerelésű Advance Feed Balancer kiegészítőnek, de könnyebb szállítani, használni és adagolni. 
Négy kg Advance Complete egy átlagos munkában lévő ló számára két hónapig elegendő.

 

Amennyiben az Advance Complete terméket használja, jelentős megtakarítást érhet el a szemes takarmányon, és meg fog lepődni, hogy megfelelő módon alkalmazva ezt a kiegészítőt, lova milyen kiváló kondícióban lesz.

Azoknak az elégedett vásárlóknak, akik egy éven át folyamatosan használják az Advance Complete kiegészítőt, Equimins Hungary felajánl egy havi mennyiséget (2 kg) ajándékba.* (részletek a honlapon)

 

Ha szívesebben adja a közel megszokott mennyiségű szemes takarmányt is, akkor az Ön számára a Pro-Bio vagy a Tip-Top termékünk a megfelelő választás, mivel ugyanazokat az anyagokat tartalmazza, mint az Advance Complete, csak kisebb mennyiségekben.

 

Bármelyik terméket is használja, a szemes takarmány mennyiségét jelentősen csökkentheti, de mindig gondoskodjon arról, hogy a lova előtt sok jó minőségű széna, szálastakarmány és emészthető rost legyen.

Amennyiben bármilyen termékünkkel kapcsolatos kérdése van, bármikor szívesen állunk rendelkezésére és adunk tanácsot Önnek.

 
 


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés