Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Hivatalos közlemény a Magyar Lovas Szövetség elnökétől PDF Nyomtatás E-mail írása
2010. június 22. kedd, 06:06
Tisztelt Lovas Barátaim! 


A június 18.-án Mezőhegyesen végigsöprő soha nem tapasztalt károkat okozó vihar – többek között súlyos pusztításokat végzett az ekkor mintegy 140 lóval rendezett – és három napra tervezett – a XVI. Mezőhegyesi Kanca- és Ménverseny résztvevői között is.

 
A Magyar Lovas Szövetség együttérzéssel és segítő szándékkal fogadta az elemi csapásról érkezett híreket és hivatalos jelentéseket.
Szövetségünk Elnöksége és a magam nevében minden lehetséges segítséget felajánlok és megadok, hogy a benneteket, lovaitokat és anyagi tárgyaitokat ért károkat közös összefogással mérsékelni tudjuk. 

Ugyanerre hívom, kérem lovastársadalmunkat! 

Kérem, hogy a vihar okozta helyzetekről a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címemen tájékoztassatok. 

Lovasbaráti üdvözlettel:    
LÁZÁR Vilmos           
a Magyar Lovas Szövetség
     
elnöke
 
2010.06.21
 
 


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés