Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Nagy győzelem a kis lóval - Edwina Alexander győzelme a Cannes-i GTC fordulón PDF Nyomtatás E-mail írása
2010. június 13. vasárnap, 19:47
 
A Global Champions Tour (GCT) versenyen a  Cannes-i Nagydíj nagyon élvezetes volt minden díjugratásért rajongó embernek.
Az első dupla nullás lovaglást Filipe de Azevedo mutatta be de hamar elszomorodott miután 1 hp alapidőtúllépést kapott, ezután következett Marcus Ehning (Plot Blue) akik hibátlant lovagoltak, valamint Kevin Staut aki  Le Prestige St Lois-t lovagolta, nemsokára követte őket
Jessica Kurten (Castle Forbes Libertina), Marco Kutscher (Cash) és Edwina Alexander (Cevo Itot du Chateau).
 
 
Edwina Alexander-Itot du Chateau
Foto:hunterjumpernews.com
 
 
Az összevetésben Kevin Staut nagy nyomást próbált gyakorolni a többi lovasra mivel nagyon gyors pályát lovagolt de egyet ütött. Őt követte Jessica Kurten aki óriási tempót diktált Libertinának de lehúzott egy akadályt és az ideje sem volt jobb mint francia lovasé.
Ez után jött Edwina Alexander akinek csak hibátlant kellett lovagolnia a mezőny legkissebb lován(Cevo Itot du Chateau) és megynyeri a versenyt, ez így is lett nagyon kényelmes hibátlant lovagolt az ausztrál lovasnő akit egyébként a férje Jan Tops készített fel a versenyre aki maga a GTC kitalálója és egyik szponzora is.
A sajtótájékoztatón a verseny igazgatója Francois Bourey bejelentette, hogy Kevin Staut lesz a 2014-es Lovas világjátékok reklám arca ami a franciaországi Normandiában lesz rendezve, ezzel remélve , hogy fellendítik még jobban a francia lovaséletet, különösen a fiatalok érdeklődését a lovassportok iránt.
 
A GTC versenysorozatot eddigi pontok alapján Marco Kutscher vezeti, Markus Ehning a második helyen áll.
Részletes eredmények a www.globalchampionstpour.com oldalon találhatóak.
 
Jessica Kurten- “Libertinát lovagolni olyan mint egy Lamborghinit vezetni, ha összetöröd az mindig a sofőr hibája , velem is ez történt itt ezen a versenyen. Azt kell , hogy mondjam hogy egy kicsit túl bátor voltam, de Libertina is segíthetett volna!"

Kevin Staut- Nos, elég jó évem van eddig, de ezek után is csak dolgozom tovább és lovagolok minden nap, hogy mégjobb legyek és remélem a siker is velem lesz ezentúl is mint eddig!" De azért még egyelőre nem idulok az elnök választáson!-tette hozzá mosolyogva.

Eredmények:

Cannes nagydíja: Grand Prix De La Ville De Cannes

Edwina Alexander (AUS) Cevo Itot du Chateau,0,0,0, Euro 95′000
Kevin Staut (FRA) Le Prestige St Lois, 0,0,4, 36.29 Euro 57′000
Jessica Kurten (IRE) Castle Forbes Libertina, 0,0,4, 36.78, Euro 38000

Nice Matin díj:  Prix Nice Matin

1.Alvaro de Miranda Neto (BRA) AD Norson, 0, 53.71, Euro 6400
2 Denis Lynch (IRE) Lacroix, 0, 53.80, Euro 3200
3. Harrie Smolders(NED) Exquis Powerfee, 0, Euro 2400

Forrás:hunterjumpernews.com

 

 

 



Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés