Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevélSzavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Jenny Veenstra edzőtábor Piliscséven 2010. június 5-6.
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
2010. május 27. csütörtök, 21:35

A korábbi sikeres szerepléseken felbuzdulva a Fríz Lótenyésztők Magyarországi Egyesülete meghívta Hollandia egyik legelismertebb edzőjét, Jenny Veenstra-t egy két napos továbbképzésre. Az edzőtábor tervezett időpontja 2010.június 5-6, helye: Piliscsév.

A foglalkozások során díjlovas edzéseken és fotószáras talajmunkaedzéseken illetve fogathajtó edzésen vehetnek részt a tulajdonosok saját lovaikkal a ló és lovas tudásszintjének megfelelően. A foglalkozások egyedileg történnek így várjuk mind a kezdő mind pedig a haladó lovasokat.

Az edzőtábor célja, hogy szakavatott ember nyújtson segítséget a frízek képzésében és a szemlére való felkészítésben. A hétvége során előadást tervezünk a szemlére való felkészítés technikai lépéseiről is. Az edzőtábor díja 150 Eur/ ló , mely magába foglalja lovak teljes ellátását ( 2 nap, egy éjszaka) illetve az edzések és előadások díjait.

 

Várunk mindenkit aki kedvet és erőt érez magában,
hogy egy értékes hétvégét töltsön el lovával szakedző felügyeletében!

Jelentkezni lehet e-mailben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy telefonon a 06 30 2039413-as számon.
További információ: www.friz.huAdd hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.


Lovas rendezvények 2010-ben

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés