Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevélSzavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Tahitótfalu Kettesfogathajtó Verseny 2010. június 4-6. - Bodor Major
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
2010. május 27. csütörtök, 21:34
I. Dunakanyar – Tahitótfalu Kettesfogathajtó Verseny

2010. június 4-6.  - Bodor Major

Tahitótfalu Bodor major lehet a magyar fogathajtás új fellegvára!
 
Időpont: 2010. június 4-6.
Helyszín: Tahitótfalu, Bodor Major
Rendező: Tahitótfalui Lovassport Egylet és Bodormajor Lovas Egyesület
Verseny típusa: B-kategóriás kettesfogathajtó pontgyűjtő verseny
Junior póni fogathajtó edző verseny + Eperfesztivál és fogatverseny

Június első hétvégéjén Tahitótfaluban immáron tizenkettedik alkalommal rendezik az Eperfesztivált. A több mint egy évtizedes múltra vissza tekintő rendezvény az évek során nagy közönségsikert aratott.

A verseny helyszíne a Szentendre-szigeti Bodor Major Lovas és Szabadidő Központ. A tulajdonos, Bodor Ferenc fiaival együtt évek óta sikeres résztvevője a fogathajtó versenyeknek. Most szervezőként is bemutatkozik, méghozzá világbajnoki rendező gárda segítségével. A Bodor Majorban nagyon igényes, kulturált környezetben már 2003 óta foglalkoznak fogathajtással és lovas turizmussal. Minden feltétel adott, hogy a versenyből hagyomány teremtődjön. A későbbiekben akár A-kategóriás versenyek is programba kerülhetnek.

A verseny fővédnöke Lázár Vilmos, a Magyar Lovassport Szövetség Elnöke, hétszeres fogathajtó világbajnok, egyetemi lovastanár és Dr. Szűcs Lajos, a Pest Megyei Közgyűlés elnöke. Védnöki szerepet vállalt – többek között – Lázár Zoltán hatszoros fogathajtó világbajnok, Dobrovitz József csapat világbajnok, a Közép- Magyarországi Regionális Fogathajtó Szakbizottság Elnöke és Mondok József a Magyar Lovassport Szövetség Fogathajtó Szakbizottság Elnöke, Izsák város polgármestere. A verseny igazgatója Dallos Andor a Szilvásváradi Ménesgazdaság igazgatója, a pályaépítő Finta Gábor, a magyar fogathajtó válogatott szövetségi kapitánya.Kis „világbajnoki csapat” szervezi a versenyt.

Az érdeklődés jelentős: több mint húsz hajtó jelezte, hogy ott lesz a versenyen.

Parádés az Eperfesztivál – a rangos művészek sorát színpadra hívó – háromnapos szórakoztató, kísérő műsora is: a Budapesti Operett Színház sztárművészei, nóta-show, Presidence Táncház, eperlekvár-főzőverseny, lovas-felvonulás.

Szórakozás, látvány, kikapcsolódás, sport, különleges tájjellegű ételek, italok – egyszerre, együtt Tahitótfaluban. Ne csináljon más programot június első hétvégéjén. Legyen ott Ön is a festői Dunakanyarban.

Bodorné Ildikó

Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.


Lovas rendezvények 2010-ben

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés