Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevélSzavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

2010.05.29 Halápi Lovasnap új időpont!
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
2010. május 20. csütörtök, 05:58
Május 22.-re meghirdetett X.Szezon Nyitó Lovasnapunk a Halápi Lovardában esőnap miatt Május 29.-én kerül megrendezésre,változatlan programokkal,illetve annyival változott,hogy a Roping.hu lasszós csapata is jelen lesz,kitelepül és ki is lehet próbálni a lasszózást.
Fontos akció egyik szponzorunk jóvoltából,hogy:Minimum 20 fős gyerekcsoportoknak (iskola, egyesület, stb.), akik egyszerre érkeznek Május 22-i Lovasnapunkra, regisztráció ellenében a belépés INGYENES! Nem kell mást tenni, mint felvenni a kapcsolatot e-mailben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen és adategyeztetés után nyitjuk a kapukat!
Részletes program:
 
 


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.


Lovas rendezvények 2010-ben

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés