Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Equimins - vitaminok, táplálékkiegészítők, ápolási termékek lovak számára PDF Nyomtatás E-mail írása
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
2010. május 19. szerda, 20:07
 
Equimins - vitaminok, táplálékkiegészítők, ápolási termékek
 
 
lovak számára


Üdvözöljük az EQUIMINS bemutatkozó oldalán!

Az Equimins vállalat nem új piaci szereplő a lovak számára készült kiegészítők gyártásában, mivel 1979-ben már gyártott táplálékkiegészítőket lovak számára és 1992 óta bejegyzett márkanévként van jelen.
Az első termékek még hagyományos táplálékkiegészítők voltak, és a vállalat folyamatosan végzett kutatás fejlesztési tevékenységei tették lehetővé az Equimins márka és termékek folyamatos fejlődését, így jelenleg már több mint 135 féle árucikkel rendelkezünk.

A lovak számára készült termékeken kívül számos készítményünk van kutyák és macskák számára is Blooming Pet Products márkanév alatt.

Az Equimins termékei, noha már régóta elérhetők a világ 38 országában, hiszen a hobbi- és haszonállatok számára készült kiegészítők az 1980-as évektől egyre növekvő, töretlen népszerűségnek örvendenek, csak 2010-ben kerültek Magyarországra.

Szeretnénk, ha különleges kapcsolatot alakíthatnánk ki, tehát ha a termékekkel kapcsolatban kérdésük vagy véleményük van, keressenek bennünket. Hívjanak telefonon, írjanak e-mailt, vagy faxot.


Miért az Equimins?
A termékeknek rendkívül széles skálája, - a lovak egészségére, annak megőrzésére, teljesítményére, kondíció javítására, egészségi problémákra, légútak, izületek egészségéért, ápolásra, kozmetikumok, stb
Angliában és EU más országaiban bizonyított termékek, reméljük itt is hamar népszerűek lesznek.
Fontos a gyártási folyamat ettől különösen hatékonyak a termékek - speciális benne
a hideg pelletizálási folyamat - az alkotórészek nem károsodnak a hőhatás miatt (nem gőzzel történik)
az ásványi anyagok olyan aminosavakhoz kötődnek hogy azokat teljes mértékben felszívhatóvá / emészthetővé teszik! szemben a hagyományos (kőzet) alapú ásványi anyagokkal amelyek csak 20-25%-ban felszívhatóak

Az angol cég nagy hangsúlyt fordít a kutatás- és fejlesztésre.

Piacvezető termékek:
Pld: Flexijoint por vagy folyadék formájában vagy ördögcsáklya oldatban
(Harpagophytum procumbens).

Kondroitin szulfát, glükózamin, MSM, hialuronsav, aszkorbinsav tartalmú, annyira népszerű termék volt, hogy kutyák és emberek számára is kifejlesztették!

Hasonló piacvezető termék a Biotin Plus - 25 mg / adag biotin tartalom és a problémás patákra a Hoof Mender 75 mg / adag - nincs még egy ilyen!

A táplálék kiegészítőknek nagy hagyománya van Észak Európában (Anglia, Németo, Hollandia, stb),  ezek fontosságát itt még meg kell érteni, fel kell fedezni. Az Advance Complete por és pellet formában vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, prebiotikumokat és probiotikumokat tartalmaz, (mindent amire egy lónak szüksége van). Fontos mellé a rost, a jó minőségű szálastakarmány. (Angliában például nem is adnak mellé abrakot, csak olajat és szálastakarmányt. Itthon is jelentősen csökkenteni lehet, de aki eddig a hagyományos módon etette eddig a lovát nem fog / nem tud hirtelen szemléletet váltani)

Összesen 135 féle termék különböző kiszerelésekben.

Egyéb termékek:
 - Probiotikumok
- a ló és lovas nyugalmáért a Serenity (Higgadtság) márkanév alatt több termék, pld Serenity Rider Chill Out Capsule (gyerekek is fogyaszthatják) (tartalma: 2 gyógynövény, magnézium, kalcium, B vitaminok, glicin), lovak hormonális problémáira is, pasztás adagolós kis kiszerelésben is,
- MSM krém,
- Kreatin
- almás és mentás lócsoki 1 kg és 5 kg kiszerelésben
- fokhagymás termékek
- B-vitamin, E-vitamin, szelén, lizin, magnézium, elektrolit paszták,
- koncentrált probiotikum paszták
- Árnika, varázsmogyoró, MSM és allantoin krém (ez mind egyben)
- gyomorvédő Gastro shield kiegészítő
- patairha gyulladásra Laminator kiegészítő
- Malajziában tesztelt rovarriasztók Fly Repellent (extra erős változatban is)
- Számos kozmetikai és ápoló termék, patazsírok, olajok, kifésülő, befonó spray-k, csillámfesték a lovak szőrére arany, ezüst, pink / zöld színben, korrekciós és egyéb szőrfestékek több színben, spec. sampon a szürke, fekete, sárga lovaknak, stb

Mielőtt megállapodtunk volna állatorvost megkértünk aki megnézte a termék specifikációkat - véleménye szerint jelenleg mindent tartalmaznak, ami hatásos, ennél jobb összetételt ma nem lehetne összeállítani.

A legtöbb termék a Jockey Club és FEI szabályai szerint tiltott anyagokat nem tartalmaz.
Amennyiben igen, (mint pld. az ördögcsáklya) akkor az jól olvashatóan fel van tüntetve a dobozon.

Célunk:
Jöjjenek rá az emberek hogy fontos a problémák megelőzése, a tudatos lótartás, a táplálékkiegészítés fontos, olcsóbb az egészség megőrzése.
Állatorvosok, lótartók, hobbi és sport lovasok, tenyésztők számára kínálunk - nagy hagyományú, jó minőségű termékeket elérhető árakon.
Partnereket / viszonteladókat keresünk Magyarország, Szlovákia, Románia és Ausztria területére is.

Honlapon, webáruházunkban megtalálható a termékek részletes leírása, letölthető katalógusunk. Nyitási akciónkban augusztus 1- ig 15% kedvezménnyel vásárolhatnak!

A honlapunkon, a web-áruházunkban a teljes termék kínálat részletesen megtekinthető és megvásárolható, nemcsak a lovak, hanem a kutyák és macskák, emberek számára készült termékek is.

Ha olyan terméket keresnek, amelyet nem találnak a készítményeink között, akkor is jelezzék számunkra.

 NYITÁSI AKCIÓNK: 15% KEDVEZMÉNYT ADUNK AZ ITT FELTÜNTETETT ÁRAINKBÓL 2010 AUGUSZTUS 1-IG.

 Forradalmi termékeink a lovak táplálkozásában a különféle táplálékkiegészítők - Advance Complete és Tip Top - amelyek minden olyan alkotórészt tartalmaznak, amelyre egy lónak szüksége lehet vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek formájában. Kondíció javításra ajánljuk még a Pro-Bio Supplement termékünket is.

Táplálékkiegészítésre a B-plus oldat, a Codlivermins csukamájolaj, Detox gyógynövényi kivonat, Kasvirág oldat, Béta karotin, Elektrolit paszta, Dikalcium foszfát, Epsom só, E-vitamin és szelén, E-vitamin szelén C-vitamin lizin és gingseng oldat, Szuper E-vitamin és szelén közül is választhat.

 Csikók számára a Young Horse supplement.

 Ha a lova köhög vagy zihál az Air-ways gyógynövényi légút tisztító termékeket és fokhagymás Garlic termékeinket ajánljuk.

 Patairhagyulladásra a Laminitor pellet és por formában,

karcolásokra és horzsolásokra MSM krém, Aloé Vera termékek, Purple Spray és a Teafa permet használható,

csüdsömörre a Mud Block Lotion és MSM krém, a gyomor védelmére a Gastro Shield és a kólika elleni Colease, az emésztést segíti a Fibre Digester és Lenmag és Görögszéna, Micro-Flora Balance, NeutraX, a bélcsatornába ülepedett homok kiürülésére a Sand-ex ajánlott.

A pataproblémákra a Biotin, Biotin Plus és Hoof Mender, ápolásra a Hoof Oil, Hoof Moisturising Balm, Hoof Moisturising Cream és ápoló Lotion vagy Lanolinos patazsír, pata fertőtlenítésre a Hoof Disinfectant Spray alkalmas.

 Izületi problémákra egyedülálló a Flexijoint termékünk folyadék vagy por formájában, Ördögcsáklya gél vagy Ördögcsáklya folyadék, Mobile mover herbs gyógynövények vagy oldat formájában, MSM - Metil Szulfonil Metán a biologógiailag rendelkezésre álló kénforrás, máj- és vesetisztításra a Cleanser, öreg lovaknak az Old Horse vagy Veterán kiegészítő és a Fibre Digester segít.

 

 Ideges vagy félénk lovaknak Serenity (Higgadtság) márkanevű termékeinket kínáljuk  - Serenity nyugtató kiegészítő, folyadék vagy paszta, Temperamental Liquid, és Nyugtató nyövények, Ló és lovas nyugtató folyadék és a Serenity Rider Chill out - az ideges lovasok nyugtatására.

 Teljesítmény növelésére az Advance Complete, Kreatin, DMG, Muscle Toner izomfejlesztő, Pro-Bio Supplement kiegészítő, Equi Red oldat, Energy B Booster, L-Karnitin oldat / paszta  mindezen termékek a FEI és Jockey Club szabályai szerint tiltott anyagokat nem tartalmaznak.

 Ápolásra sokféle samponból, kifésülőből és sörényfényből választhatnak - Animal Shampoo, Detangler Lotion, Groomer, Clean Coat, Lavender Fresh levendulás lemosó, Enhancing Gloss szőrfény, Kék sampon szürke lovaknak, Red Shampoo sárga lovaknak, Dark Shampoo fekete lovak részére, Microlat Horse Shampoo és teafa sampon.

Szőrfesték Showing greasepaint a tökéletes megjelenésért, Plaiting Liquid befonó spray, Concentrated Detangler Lotion professzinális koncentrált kifésülő szőrápoló.

 A rovarok ellen Fly Repellents erős és extra erős rovarriasztók, Biting Midge Cream és Insenct Cream rovarriasztó krém.

 Elsősegélyre jó ha kéznél van Árnika Varázsmogyoró MSM és Allantoin krém, Leg Gel hűtőgél, MSM krém, Purple Spray, Teafa permet, és a Legs R Cool gyógynövényes agyagpakolás.

 

 Equimins termékek:

 

Air Power Booster  - Nyálkaoldó lovak számára, amely mézet, alma-ecetet, Aloé Vera-t, mentolt, eukaliptusz olajat és koncentrált citromlevet tartalmaz a légzőszervek megnyugtatására. Szájon át fecskendővel alkalmazandó.Megbízható készítmény, amely segít a köhögés csillapításában és a légutak tisztításában.

 

Ez a régóta ismert kiegészítő nagyobb mennyiségű biotint tartalmaz szerves cink-metionáttal együtt. Az erős keratin-növekedés szükséges az egészséges patához.

A Biotin Plus kiegészítőt akkor javasoljuk az általános Biotin helyett, ha a paták gyengébb állapotban vannak.

 

Összetétel: Per/kg Per 25 gramm (2 adagoló kanál)
Biotin 1000 mg/kg 25 mg
Cink Metionát
53,000 mg/kg 1325 mg
Cink Oxid 21,000 mg/kg 525 mg
Szerves Cink 5,300 mg/kg 132.5 mg
MSM 53,000 mg/kg 1325 mg
                                                   

Az Advance Complete nagyon fontos új formája a biológiailag rendelkezésre álló olyan, a lovak számára szükséges vitaminoknak, ásványi anyagoknak és nyomelemeknek, amelyek eddig csak az emberek táplálkozásában voltak elérhetők.  Az Advance Complete-ben lévő ásványi anyagok olyan aminosavakhoz kötődnek, amelyek az összes ásványi anyagot teljes mértékben felszívódóvá teszik.

 

Már ez a különbség önmagában hatalmas fejlődést jelenthet az izmok, és a bőr illetve szőrzet minőségének alakulásában. Ez olyan egyedi tulajdonság, amellyel csak az Advance Complete rendelkezik.

A fentieken kívül az Advance Complete tartalmaz még egy sor fontos probiotikumot és prebiotikumot is, amelyek az immunrendszert jelentős mértékben erősítik. A Saccharomyces cerivisae élesztőnek egy bizonyos formája a rostokat sokkal könnyebben emészthetővé teszi a vastagbélben. Az Advance Complete por és pellet formájában is készül a könnyebb használat érdekében.

A pellet előállítása hideg pelletizáló rendszerben történik, gőz alkalmazása nélkül, hogy biztosak lehessünk benne, hogy egyetlen összetevő sem károsodjon a gyártási folyamat során.

Clear Breather - Kellemes ízű kiegészítő lovak számára a tüdő működésének támogatására. Tartalmaz MSM-et (metil szulfonil metán), amely a tüdő szöveteinek fontos biológiai kénforrása, Hesperadint, amely természetes bioflavonoid, valamint aszkorbinsavat.A tüdő jobb vérkeringésében hatékonyabban tud nyákot toldani és tisztítja a légutakat.

Tartalmaz:
MSM (Methyl Sulphonyl Methane)                     300 g/kg
Aszkorbin sav (Vitamin C)                                290 g/kg
Hesperadin                                                     205 g/kg

Detangler Lotion - Kibontó ápoló spray - Speciális termék kifejezetten a sörény és farok kibontására.


Flexijoint por - Nagyon hatásos kiegészítő a porcok egészségének, az erős izületi szerkezet és az ízületi folyadék minőségének a támogatására. Nagyszerű összetételű, tartalmaz hialuron savat, kondroitin szulfátot, glükózamint, MSM-et és aszkorbinsavat. Használatát akkor javasoljuk, ha már izületi gondok léptek fel, vagy óvatosságból azok megelőzésére.

 

 

Fly Repellents Extra Strength (Extra erős rovarriasztó)

Széles spektrumú készítmény, amely segít a csípős rovarok, csípőszúnyogok, és egyéb repülő rovarok távol tartásában.Ez a termék kiemelkedően sikeres szerte a világban, a termék tesztelése Malajziában történt.
Javasoljuk az Ön számára is!

 

L-karnitin paszta - Ezt a terméket azoknak a lovaknak ajánljuk, akik versenyeken és bemutatókon vesznek részt, amelyeknél a kimerítő feladatok hozzátartoznak a mindennapokhoz.

 

Az L-karnitin:

-          segít a bemelegítés során több energiát felszabadítani

-          a kemény munka után gyorsabban erőre kapni

-          a kimerülést megelőzni

A lovak L-karnitin igénye nagyobb 3 éves koruk előtt, amikor kemény munkát végeznek, illetve magasabb zsírtartalmú (olajokat tartalmazó) étrend esetén.

Minden 10 ml 2g tiszta L-karnitint tartalmaz.

Adagolási utasítás:

A verseny vagy a megerőltető feladat napján adjon egy lón számára 80 ml L-Carnitine folyadékot.

Az L-karnitin természetes aminosav készítmény, tiltott anyagokat nem tartalmaz!

Nélkülözhetetlen a zsírsavak hasznosításában és az anyagcserével kapcsolatos energia szállításához.


MSM Krém -

Nyugtató hatású antibakteriális krém, amely egyesíti az MSM, Aloé Vera, cink, ricinusolaj, teafa, levendula, kamilla és jojoba illóolajok adta előnyöket, hogy segítse a kisebb bőrproblémák és sérülések gyógyulását.

Angliában ez nagyon népszerű termék. Különösen hasznos sáros körülmények közötti védelemre, valamint segíti a szőrnövekedést sérülés, vagy műtét után.

Energy B Booster - Szájon át adagolandó fecskendős kiszerelésben kínáljuk a „B-vitamin és ásványi anyag bomba” termékünket, sportlovaknak. A versenyzés előtt két órával kell alkalmazni. Extra energialöketet ad, fontos tápanyagokat biztosít a megerőltető tevékenységek idejére.

E-vitamin, szelén, C-vitamin, lizin és ginseng oldat

Ezt a terméket Franciaországi vásárlók kérésre fejlesztettük ki több évvel ezelőtt, most már több más országban is nagy népszerűségnek örvend. Ez a termék különösen hatékonyan gátolja a szabad gyökök kialakulását. A ginseng extra vitalitást biztosít, így segít a lovaknak a teljesítményük növelésében, a verseny vagy megerőltető munka után erejük visszanyerésében.

 

  Per kg Per 50 ml
Vitamin E 50,000 iu 2500 iu
Vitamin C 40,000 mg 2000 mg
Szelén 35 mg 1.75 mg
Ginseng kivonat 1000 mg 50 mg
Lizin 200,000 mg 10,000 mg



Serenity Nyugtató paszta - nyugtató paszta, amely segít a nyugalom elérésében anélkül, hogy a ló bódult lenne.Verseny, bemutató vagy utazás előtt két órával használandó.


A Serenity Liquid Calmer -  A Serenity összetétele nagyon bonyolult, különféle magnézium-források, mint például a magnézium fumarát és fehérjéhez kötött magnézium, fontos aminosavak és B-vitaminok. Ez egy olyan nyugtató készítmény, amely valeriánát (orvosi macskagyökér) nem tartalmaz, mivel annak használata nem megengedett a versenyzésben!


Hoof Moisturizing Lotion - Egyszerűen használható ecsetes kiszerelésű pataápoló, amely hatékonyan segít a pata nedvességtartalmának a megőrzésében.  Segít a repedezést és töredezést megelőzni.


Csikók számára -

Ennek a terméknek a kifejlesztését komoly kutatómunka előzte meg, hogy a legkorszerűbb tápanyagokat adjuk a csikóknak.

A modern táplálkozástudomány eredményei szerint, ebben a termékben is az ásványi anyagok a legemészthetőbb, könnyen felszívható formában szerves élesztővel vannak jelen. Ez eddig csak a humán táplálékkiegészítők esetében volt elérhető.

Ez, a csikók számára készült kiegészítő nagyszerű kombinációja a fontos vitaminoknak, ásványi anyagoknak és nyomelemeknek. Ezek mellett jelentős mennyiségben tartalmaz fontos probiotikumokat és az azokat tápláló prebiotikumokat és saccharomyces cerivisae élesztőfajtát a hatékony rost emésztéshez. Ennek a kiegészítőnek az etetése minden fiatal ló számára a lehető legjobb az induláshoz és segít, hogy fejlett, jól izmolt lóvá fejlődjön.

Veteran Horse supplement - Kimondottan az öreg lovak és pónik részére kialakított készítmény, különös hangsúlyt fektetve a megfelelő rost-emésztésre. Jelentős mennyiségű probiotikumot, Saccharomyces cerivisae élesztőt és prebiotikumokat tartalmaz, hogy a bélfalon megtelepedve támogassák a probiotikumok működését. Hatékony kiegészítő, amely segít biztosítani az öregkori jó egészséget.

Tiszta fokhagyma granulátum.

Purple spray - Pumpás spray, amely kisebb sérüléseknél és horzsolásoknál alkalmazandó, metil-ibolyát, Aloé Verát és Isopropanolt tartalmaz.

Kapcsolat:

EQUIMINS HUNGARY

AB-ORIGINAL KFT.

9200 Mosonmagyaróvár

Kossuth Lajos utca 31.

Adószám:12750441-2-08

Cégjegyzék szám: 08-09-009998

Bankszámlaszám: Duna Takarékszövetkezet 58600252-11138659

 Telefon:

+36 30 226 9956

+36 30 979 6578

 Telefax:

+36 96 206 925

 Web:

www.equimins.hu

Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.



Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés