Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Magyarok a Távlovas Világbajnokságon! PDF Nyomtatás E-mail írása
2010. május 19. szerda, 19:15
A Kentucky Lovas Világjátékokra tehát 4 párosunk is minősült, de a nagy távolság és főleg az ebből adódó rendkívül magas szállítási költségek miatt a válogatott részvétele nem megoldható szponzorok nélkül. Szponzorok pedig nincsenek, annak ellenére sem, hogy magyar tenyésztésű és tulajdonú arab és shagya arab lovakkal képviselnénk Magyarországot.
 

A Lovas Világjátékokra
az alábbi ló/lovas párosok minősültek:

 

A Junior Európa Bajnokságon a
következők vehetnek részt:

Fekete Patrícia

Metaxa O’Bajan Aladdin

Fekete Patrícia

Metaxa O’Bajan Aladdin
és Gáláns

Ódor Enikő

Gazal Bátor

Horányi Eszter

O’Bajan Opció

Tóth József

O’Bajan Facér

Kun Valentin

Jussuf

Dr. Varga Kata

Zénó

Matyi Bianka

Hanima és O’Bajan Facér

   

Novákovics Dávid

Amira


Ezért a felnőtt válogatottal inkább a 2011-ben a franciaországi Florac-ban megrendezendő Európa Bajnokságon való szereplést célozzuk meg. Addig még bővülhet a keret is. A juniorok helyzete valamivel könnyebb, bár a költségek itt is jelentősek, de részvételünk a tavalyi VB-n elért eredményünk miatt szinte kötelező. A legnagyobb problémát itt is a szponzorok pillanatnyi hiánya jelenti, bár folyamatosan keressük a támogatókat.
Az EB előtt, kb. 1 hónappal a tavalyihoz hasonlóan edzőtáborban mérjük fel a lovak fizikai állapotát, felkészültségét és itt állítjuk össze a csapatot is.( az edzőtáborról részletek később) Remélem, mind az öt páros el tud indulni az EB-n. Ehhez és az odáig vezető felkészüléshez kívánunk erőt és kitartást.
 
2010.05.19
 
Forrás:lovasszovetseg.hu
 
 
 


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés