Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

CSIO**** Linz - remek magyar szereplés PDF Nyomtatás E-mail írása
2010. május 19. szerda, 19:11
Válogatottunk az idei első CSIO versenyén vett részt az ausztriai Linzben.A Szász Sándor vezette magyar válogatott 14 csapatból az 5. helyet szerezte meg a pénteki Nemzetek Díjában. Az igen rangos mezőnyt felvonultató versenyben hazánk lovasai olyan díjugrató nagyhatalmakat utasítottak maguk mögé, mint: Németország, Svájc, Norvégia, Dánia, Hollandia. Ezenkívül Lengyelország és Ausztria is mögöttünk végzett.
 
Tagok: (indulási sorrendben)

Szász Sándor- Moosbachhof's Goldwing
Horváth Balázs - Santiago

Hugyecz Mariann- Cash 51
James Wingrave - Agropoint Crosshill


A jó csapatszereplés mellett annak is örülhetünk, hogy ezzel a teljesítménnyel még ketten kvalifikálódtak az idei Kentucky-ban rendezendő Világjátékokra. Horváth Balázs és Szász Sándor szerezte meg 4 hp-os lovaglással az indulási jogot.

Ezen felül mindenki kvalifikált a vasárnapi Nagydíjra, ahol csak 50 lovas állhatott rajthoz.

A 160 cm-es GRAND PRIX Szász Sándor sikerét hozta, aki egy verőhibával, de nagyon gyors lovaglással a 7. helyet szerezte meg Moosbachhof"s Goldwing nyergében.
 
2010.05.19
 
Forrás:lovasszovetseg.hu
 
 
 
 


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés