Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevélSzavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

FEI Alltech Lovas Világjátékok PDF Nyomtatás E-mail írása
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
2010. május 13. csütörtök, 11:34
FEI Alltech Lovas Világjátékok
 

Az Olimpiai Játékokhoz hasonlóan a Lovas Világjátékokat négyévente rendezik meg, ez a Nemzetközi Lovas Szövetség (FEI) által hivatalosan elismert nyolc lovassportág világbajnoksága.

Az Alltech FEI Lovas Világjátékok 2010 új fejezetet nyit a négyévente megrendezett Lovas Világjátékok történetében, mivel ez lesz az első alkalom, hogy a Világjátékokat Európán kívül rendezik, és egyúttal először bonyolítják le az összes versenyszámot ugyanazon a helyszínen, a 486 hektár területű Kentucky Lovas Parkban.

A több mint 60 ország 600 lovasa és közel 700 ló részvételével megrendezésre kerülő 16 napos versenysorozatot a várakozások szerint a helyszínen több mint 600.000, televízión keresztül pedig több mint 460 millió nézőből álló nemzetközi közönség tekintheti majd meg.

A Világjátékok történetében először fordul elő, hogy az összes versenyszámot ugyanazon a helyszínen bonyolítják le, a 486 hektár (1200 angol hold) területű Kentucky Lovasparkban.A Kentucky Horse Parkban jelenleg is folynak az építkezések, hogy minden elkészüljön a szeptemberi megnyitóra.

A Kentucky Horse Park ad otthont az amerikai galoppsport  élő legendáinak. Itt él Cigar, a Kentucky Derbyt nyerő Alysheba és Funny Cide. A Parkban található az International Museum of the Horse, valamint az American Saddlebred Museum.

A lovas világjátékokon az alábbi sportágakban küzdenek meg a lovasok a helyezésekért:

Díjlovaglás, Fogathajtás,Távlovaglás, Military, Díjugratás, Para Díjlovaglás, Reining, Lovastorna

Dressage Icon MedDriving Icon MedEndurance Icon MedEventing Icon Med
 
Jumping Icon MedPara Dressage Icon MedReining Icon MedVaulting Icon Med
 
 


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.


Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés