Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

A Vágtától is elesett Stohl András PDF Nyomtatás E-mail írása
2010. május 11. kedd, 08:13

Stohl András úgy döntött, nemcsak volán mögé nem ül, de lóra sem pattan az idén. A színész lemondta a Nemzeti Vágtán való részvételét is.

 A tavalyi Nemzeti vágtán őrült hajrával maga mögé utasított mindenkit Stohl András. Szombati balesete után azonban nemcsak az Xfaktor műsorvezetőségétől és a Tűzvonalban című sorozattól esett el Buci, a Nemzeti Vágtán való szereplést is lemondta.
 
Foto:vagta.hu

A színész értesítette a szervezőket, hogy a körülmények ismeretében nem tud részt venni a jótékonysági szárfutamon, amellyel a szervezők egyetértettek - írja a Bors.

Sorra alakulnak a Stohl András elleni csoportok az interneten, és a fórumokon található vélemények alapján az emberek nagy része azonnal börtönbe zárná a felelőtlen sztárt.

2010.05.11

Forrás:szon.hu

 

 



Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés