Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Kiskunhalasi Nagydíj magyar győzelem! PDF Nyomtatás E-mail írása
2010. május 03. hétfő, 11:31
Szabó Anita nem várt nagydíj győzelme
 
A 2010. évi Kiskunhalasi Nagydíjra 38-an neveztek és ebből 13-an hibátlanul, alapidőn belül mentek az alappályán. Az összevetésben, közel kétezer ember vastapsa közepette meglepetés eredmény született. A 40. CSI Kiskunhalasi Díjugrató Lovasverseny Nagydíját egy tehetséges fiatal lovas nyerte a tapasztalt, sokat látott versenyzők sora előtt. A 25 éves Szabó Anita nemrég fejezte be tanulmányait a Kaposvári Egyetem gazdasági agrármérnök szakán, de a tanulás mellett élete másik fontos elemében a díjugratásban Kiskunhalason örökre letette névjegyét. A Kaposvári Lovasakadémia Sportklub versenyzője nagydíjgyőzelmével, pályájának egy kitüntetett állomásához érkezett.
 
 
Szabó Anita-Very N
 

A nem várt győzelméről így beszélt a fiatal sportoló: „Egyáltalán nem számítottam az elsőségre, hisz ez volt a második nagydíjam. Némileg meglepett, de Very N ereje teljében lévő, jó képességű 8 éves kanca, aki saját tenyésztés és csikó kora óta folyamatosan én dolgozom vele. Már az alappálya hibátlan teljesítményét és az összevetésbe kerülést is komoly fegyverténynek tekintettem, de úgy gondoltam nincs veszteni valóm és kockáztattam a végjátékban. Amennyire csak lehetett rövidítettem azt a néhány fordulót, a hosszú egyenesekben pedig előre lovagoltam Very N-t. Egyébként már kétszer szerepeltem vele a fiatal lovak világbajnokságán. Nem azért mondom, mert győztem, de gratulálok a halasi szervezőknek, mert mind a versenykörülmények, mind az elhelyezés, a lovakról való gondoskodás első osztályú volt. Kicsit fáradt vagyok, de ha hazaértem Kaposvárra, a szűk családi körben egy ünneplést megejtünk, aztán holnap folytatódik a munka tovább” – mondta örömmel a nagydíj győztes Szabó Anita.

Az első hat helyezett eredménye:

1. Szabó Anita VERY N HUN 0 80,27 0 51,03

2. Horváth Balázs CORINA HUN 0 78,15 0 51,86

3. Szabó Gábor ARANYKAPU LYCOS HUN 0 78,21 0 53,37

5. Csilló Balázs GRESSI HUN 0 83,58 4 53,85

6. Kövy András ÚRNŐ HUN 0 84,19 4 54,50

Írta:Kovács Iván

Forrás:csikiskunhalas.hu

 

 

 


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés