Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Overdose-t újrapatkolták PDF Nyomtatás E-mail írása
2010. április 26. hétfő, 08:14
Ma délben újrapatkolták Overdose-t, bár kicsit izgultak, el tud-e indulni a kovács Londonból Berlinbe, a vulkáni hamu okozta légiközlekedési káoszban. Mikóczy Zoltán arról is beszélt a PannoniaOverdose.hu-nak, hol tart Overdose felkészítése, és milyen felhozóversenyben gondolkodik a menedzsment.


A várakozásoknak megfelelően, komplikációktól mentesen zajlott a mai patkolás, miután eltelt az az idő – öt hét –, ami után egy váltás patkót igényel a ló. Az elülső lábaira ragasztott, a hátsókra szögelt alumíniumpatkókat kapott. Egy kicsit izgultunk, mert az utolsó pillanatig kétséges volt, Berlinbe ér-e a kovács, hiszen a vulkáni hamu okozta légiközlekedési káoszban elég bizonytalanul indultak a repülőjáratok, de szerencsére befutott.

Hol tart a felkészítése?

Jelenleg Overdose élénk vágtamunkát végez. Lassan felkészülése utolsó stádiumába érkezünk.

Ez már versenyközeli állapotot jelent? S ha igen, hol tervezitek?

Arról már korábban letettünk, hogy egy erős versenyben indítsuk először ilyen hosszú kihagyást követően. Inkább egy önbizalom növelő könnyű versenyt keresünk a számára, ez már eldőlt. Ebben a legmeghatározóbb a pálya felülete és a verseny időpontja. Minél puhább és rugalmasabb legyen a talaja, semmiképpen nem szabad engedni, hogy első versenyét kemény felületen fussa.

Ezek szerint több vasat tartotok a tűzben.

A legnagyobb valószínűséggel valamelyik német pályát fogjuk választani, mert így több helyszín és verseny közül választhatunk, ahová a versenykiírásnak megfelelve gond nélkül befér a ló.

Tehát még nem köteleztétek el magatokat egyik mellett sem.

Fontos, hogy Overdose a legmegfelelőbb pillanatban, jó talajú pályán fusson először, és az időpont se jelentsen számunkra kötöttséget, ha netán úgy alakul, szabadon visszaléphessünk. Több lehetőségben gondolkodunk, de egyelőre konkrétumokat nem mondanék, úgyis nagyon rövid már az idő addig, amíg hivatalosan is bejelentjük.

2010.04.25

Forrás:pannoniaoverdose.hu

 

 



Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés