Díjugrató akadályok, rudak, cavalettik, díjlovagló négyszögek, jártatógépek, istállóboxok legolcsóbban Magyarország vezető gyártójától a Kelet-Trans 2000 Kft-től! Most tavaszi akció! Rendeljen most!

Hirdetések

Feliratkozás hírlevél







Szavazás

Ön melyik lovas szakágban lovagol?
 

Szavazás

Milyen gyakran látogatja a Horsetrader.hu oldalt?
 

©

Figyelem: Az oldalon közölt minden írásos és képi anyag a Horsetrader.hu tulajdonát képezi, azok felhasználása, utánközlése csak a Horsetrader.hu írásos engedélyével lehetséges!

 

Sajtótájékoztató FEI VK Genf PDF Nyomtatás E-mail írása
2010. április 17. szombat, 12:28
Steve Guerdat: A stratégiám az volt, hogy Jaliscával kezdek az első versenynapon és Tresorral ma. Tegnap sokba került az, hogy hezitáltam de Jalisca nagyon jó formában van. Eredetileg úgy terveztem, hogy a vasárnapi döntőben vele indulok de  úgy döntöttem, hogy inkább Tresorral indulok a döntőben vasárnap. "A Rolex FEI Világ Kupa Döntő olyan mint egy bajnokság, itt minden versenyszám eredménye számít"
 
McLain Ward-Steve Guerdat-Mario Deslaures
Foto:worldcupgeneva.com

McLain Ward: Sapphire- ről -" Nagyon örülök, hogy van egy ilyen lovam mint Sapphire. Belgiumban tenyésztették és Francois Mathy fedezte fel nekem a lovat. Amikor megősültem azonnal elmagyaráztam a feleségemnek, hogy a kanca(Sapphire) családtagnak számít és sokáig az is marad, úgyhogy  a feleségemet néha mellőzöm is miatta!"

Mario Deslauriers: "Nagyon sokáig Canada színeiben versenyeztem de immáron 25 éve az Usaban élek. Jelenleg a feleségemmel Lisaval élek és három gyermekünk van. Nagyon jó szponzorom van Jane Clark, aki egy nagyszerű támogatója az amerikai válogatottnak. Az állampolgárság váltása az már csak részletkérdés volt számomra.

McLain Ward mosolyogva hozzáteszi: "Egy kis időbe tellett Marionak, hogy rájöjjön Ő már régen amerikai! Mario egy nagyon jó csapattárs és jó vele versenyekre járni."

 
 
2010.04.17
 
 


Add hozzá ezt a lapot kedvenc közösségi oldaladhoz
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett. Kérem, regisztráljon vagy jelentkezzen be.

Hirdetések

Szavazás

Nyert-e magyar lovas valaha olimpia érmet?
 

Matild Tanoda Ameko Akadémia Lovas Egyesület Nagy Lovas Kft. Hintók, maraton kocsik gyártása. INOXCROM KFT. Első Magyar Pónifogathajtó Egyesület Kelet-Trans 2000 Kft. Magyar Póniklub Szövetség Nyíreségi Vágta Tükrös Ranch
Fei Fédération Equestre Internationale Kis Táltos Egyesület World Equestrian Games www.alltechfeigames.com Lovassportért.hu Nyeregvilág.hu  Ardónia Bt. Zichy Park Hotel****
Equina Lovasfarm Ócsa
Pagerank ellenőrzés